Μπενεβέντο – Κιέβο 1-0

Μπενεβέντο – Κιέβο 1-0

Η Μπενεβέντο πέτυχε την πρώτη της νίκη στο καμπιονάτο, επικρατώντας της Κιέβο Βερόνα με 1-0 στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Serie A.

Η σημερινή μέρα θα μείνει στην ιστορία της Μπενεβέντο, καθώς η νεοφώτιστη ομάδα στη Serie A, κατάφερε να πετύχει την πρώτη της νίκη στο καμπιονάτο. Χρειάστηκε να περάσουν 19 ματς για να μπορέσει η Μπενεβέντο να πανηγυρίσει την κατάκτηση νίκης και η ομάδα που την πάτησε ήταν η Κιέβο Βερόνα.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Κόντα στο 64’ και με τη νίκη τους αυτή έφτασαν τους τέσσερις πόντους στη βαθμολογία. Πριν από το ματς η Μπενεβέντο είχε έναν βαθμό, από την ισοπαλία στο παιχνίδι με τη Μίλαν.

Ένα επίσης ιστορικό ματς καθώς ο γκολκίπερ της νεοφώτιστης ομάδας, Αλμπέρτο Μπρινιόλι είχε σκοράρει με εντυπωσιακή κεφαλιά στις καθυστερήσεις του αγώνα. Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως η Μπενεβέντο δεν θ’ αποφύγει τον υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία, ωστόσο ήταν σημαντικό για τη νεοφώτιστη ομάδα, να έχει πετύχει τουλάχιστον μια νίκη στη Serie A.

Αναλυτικά τα υπόλοιπα αποτελέσματα των ματς των 16:00 για την 19η αγωνιστική της Serie A:

Φιορεντίνα – Μίλαν 1-1 (Σιμεόνε 71′ / Τσαλχάνογλου 74′)

Αταλάντα – Κάλιαρι 1-2 (Γκόμεζ 90+2′ / Παβολέτι 6′, Παντόιν 23′)

Μπολόνια – Ουντινέζε 1-2 (Ντανίλο 27′ αυτογκόλ / Βίντμερ 37′, Λασάνια 48′)

Ρόμα – Σασουόλο 1-1 (Πελεγκρίνι 31′ / Μισιρόλι 78′)

Σαμπντόρια – Σπαλ 2-0 (Κουαλιαρέλα 90+2′, 90+4′)

Τορίνο – Τζένοα 0-0

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ