Βερόνα- Γιουβέντους 2-1  (vid)

Βερόνα- Γιουβέντους 2-1 (vid)

Σε ένα ματς όπου ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε ιστορικό ρεκόρ σκοράροντας για 10ο συνεχόμενο παιχνίδι, η Γιουβέντους είδε την Βερόνα να της φέρνει... τούμπα το ματς στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο, χάνοντας με 2-1. Ευκαιρία της Ίντερ να πιάσει την ομάδα του Σάρι στην κορυφή.

Αδιανόητο… κάζο υπέστη το βράδυ του Σαββάτου στο «Μπεντεγκόντι» η Γιουβέντους, με τους «μπιανκονέρι» να χάνουν 2-1 από την Ελλάς Βερόνα, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκαν με ιστορικό γκολ του Κριστιάνο.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι για άλλο ένα παιχνίδι τη φετινή σεζόν δεν έπιασε σπουδαία επίπεδα απόδοσης και το πλήρωσε με την τρίτη τους ήττα στο πρωτάθλημα. Αν η Ίντερ μάλιστα επικρατήσει αύριο της Μίλαν στο ντέρμπι της πόλης, θα την πιάσει στο ρετιρέ της βαθμολογίας μετά από καιρό.

Πρωταγωνιστές της ανατροπής για την ομάδα του Γιούριτς οι Φάμπιο Μπορίνι και Τζιαμπάολο Πατσίνι, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρά το ιστορικό γκολ που σημείωσε, δεν το χάρηκε.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ σκόραρε για 10ο συνεχόμενο παιχνίδι της Serie A και έγινε ο πρώτος παίκτης που το καταφέρνει με την «Μεγάλη Κυρία», έπειτα από τον Νταβίντ Τρεζεγκέ. Εάν μάλιστα βρει δίχτυα την επόμενη αγωνιστική, θα ισοφαρίσει το ιστορικό επίτευγμα του Μπατιστούτα, που είχε σκοράρει για 11 συνεχόμενα ματς.

Στο αγωνιστικό σκέλος, η αναμέτρηση είχε πολλές φάσεις, σασπένς, χαμένες ευκαιρίες και VAR. Στο 19ο λεπτό η Γιουβέντους είχε δοκάρι με τον Ντάγκλας Κόστα και στο 23’ η Βερόνα βρήκε δίχτυα με τον Κούμπουλα αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ, έπειτα από υπόδειξη VAR (για χιλιοστά).

Οι ευκαιρίες διαδέχονταν η μία την άλλη, παρόλα αυτά το 0-0 σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Στο δεύτερο μέρος οι «μπιανκονέρι» προηγήθηκαν στο 65′ έπειτα από σλάλομ και όμορφο τελείωμα του Κριστιάνο, αλλά κάπου εκεί επαναπαύτηκαν.

Η Βερόνα το έψαξε και τελικά βρήκε δύο γκολ, με τον Μπορίνι να ισοφαρίζει στο 76′ σε 1-1. Την τεράστια ανατροπή των γηπεδούχων ολοκλήρωσε ο Πατσίνι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 86′, έπειτα από χέρι του Μπονούτσι.

ΒΕΡΟΝΑ: Σιλβέστρι, Ραχμάνι, Κούμπουλα, Γκίντερ, Φαραόνι, Αμραμπάτ, Βελόσο (58’ Βέρε), Λάζοβιτς (79’ Ντιμάρκο), Πεσίνα, Τζακάνι (72’ Πατσίνι), Μπορίνι

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Σάντρο, Κουαδράδο, Ντε Λιχτ, Μπονούτσι, Πιάνιτς, Ραμπιό, Μπεντανκούρ (82’ Ντε Σίλιο), Ρονάλντο, Κόστα (72’ Ράμσεϊ), Ιγκουαΐν (59’ Ντιμπάλα)

Τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής

Παρασκευή 7/2

Ρόμα – Μπολόνια 2-3 (22′ αυτ. Ντένσβιλ, 72′ Μχιταριάν – 16′ Ορσολίνι, 26′, 51′ Μπάροου)

Σάββατο 8/2

Φιορεντίνα – Αταλάντα 1-2 (32′ Κιέζα – 49′ Ζαπάτα, 72′ Μαλινόβσκι)

Τορίνο – Σαμπντόρια 1-3 (56’ Βέρντι – 70’, 75’ Ραμίρες, 79’ πέν. Κουαλιαρέλα)

Βερόνα – Γιουβέντους 2-1 (76’ Μπορίνι, 86’ πέν. Πατσίνι – 65’ Κριστιάνο Ρονάλντο).

Κυριακή 9/2

ΣΠΑΛ – Σασουόλο (13:30)

Τζένοα – Κάλιαρι (16:00)

Νάπολι – Λέτσε

Μπρέσια – Ουντινέζε

Πάρμα – Λάτσιο (19:00)

Ίντερ – Μίλαν (21:45)

Το ιστορικό γκολ του Κριστιάνο:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ