Πάρμα- Λάτσιο 0-1

Πάρμα- Λάτσιο 0-1

Η Λάτσιο πέρασε και από την έδρα της Πάρμα (0-1), σημείωσε την 12η νίκη στα τελευταία 14 ματς (έχει και 2 ισοπαλίες) και πήγε στο -1 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους.

Αυτή η Λάτσιο είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα!

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Γιουβέντους και περνώντας από το «Ennio Tardini» με σκορ 0-1, μείωσε την απόσταση από την πρωτοπόρο Γιουβέντους στο minimum (0-1).

Οι «αετοί» της Ρώμης σημείωσαν την 12η νίκη τους στα τελευταία 14 παιχνίδια (μετρούν και δύο ισοπαλίες) και συνεχίζουν να το πιστεύουν, αφού δεν έχουν να ζηλέψουν κάτι από τους έτερους μνηστήρες του τίτλου (Ίντερ, Γιουβέντους).

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι «λατσιάλι» είχαν ευκαιρίες για να ανοίξουν από νωρίς το σκορ, αλλά οι Μάρουσιτς, Καϊσέδο, Ιμόμπιλε δεν τα κατάφεραν.

Η πίεση των φιλοξενούμενων έγινε εντονότερη στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου και στο 42′ ο Καϊσέδο έγραψε το 0-1 με το 8ο φετινό του τέρμα στο πρωτάθλημα, παρά το γεγονός ότι αρχικά είχε ακυρωθεί το γκολ.

Kακό το ματς στο δεύτερο μέρος, με τη Λάτσιο να έχει τον έλεγχο, αλλά να μην απειλεί ιδιαίτερα. Η Πάρμα πίεσε στα τελευταία λεπτά, αλλά στην τελευταία φάση ο Κουλουσέφσκι έχασε τεράστια ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα, για να παραμείνει το τελικό 0-1.

ΠΑΡΜΑ: Κολόμπι, Νταρμιάν, Ιακοπόνι, Μπρούνο Άλβες, Γκαλιόλιο (79′ Πετσέλα), Ερνάνι, Μπρούγκμαν (61′ Κουκουσέβσκι), Κούρτιτς, Καπράρι (67′ Σπροκάτι), Κορνέλιους, Κούτσκα

ΛΑΤΣΙΟ: Στρακόσα, Πάτρικ, Λουίς Φελίπε, Ατσέρμπι, Μάρουσιτς (57′ Λατσάρι), Παρόλο, Λούκας Λέιβα (82′ Κατάλντι), Λουίς Αλμπέρτο, Γιόνι, Καϊσέδο (62′ Κορέα), Ιμόμπιλε

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ