Περιφερειάρχης Λομβαρδίας: «Το Σάββατο θα αποφασίσουμε για το Ίντερ- Γιούβε»

Περιφερειάρχης Λομβαρδίας: «Το Σάββατο θα αποφασίσουμε για το Ίντερ- Γιούβε»

Ο Περιφερειάρχης της Λομβαρδίας, Ατίλιο Φοντάνα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να διεξαχθεί με παρουσία φιλάθλων κι όχι κεκλεισμένων των θυρών, η αναμέτρηση της Κυριακής (1/3) μεταξύ της Ίντερ με την Γιουβέντους.

Με νέες δηλώσεις του o Ατίλιο Φοντάνα, Περιφερειάρχης της Λομβαρδίας, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής (01/03) μεταξύ της Γιουβέντους και της Ίντερ για την 26η αγωνιστική της Serie A να διεξαχθεί με παρουσία φιλάθλων κι όχι κεκλεισμένων των θυρών, όπως ήταν η αρχική απόφαση.

Υπενθυμίζεται ότι η Βόρειος Ιταλία πλήττεται από τον κορωνοϊό, με παραπάνω από 520 κρούσματα να έχουν ήδη επιβεβαιωθεί (14 νεκροί). Με απόφαση λοιπόν της ιταλικής κυβέρνησης 6 αναμετρήσεις της 26ης αγωνιστικής (Ουντινέζε-Φιορεντίνα, Μίλαν-Τζένοα, Πάρμα-ΣΠΑΛ, Σασουόλο-Μπρέσια, Γιουβέντους-Ίντερ και Σαμπντόρια-Ελλάς Βερόνα) θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Ήδη την προηγούμενη εβδομάδα αναβλήθηκαν τέσσερις αναμετρήσεις, στην περιοχή της Λομβαρδίας και της Βορείου Ιταλίας.

«Παρακολουθούμε την κατάσταση, ελπίζω πως από σήμερα θα υπάρξει ύφεση της κατάστασης, το Σάββατο θα δούμε την υπάρχουσα κατάσταση και θα αποφασίσουμε τότε», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Περιφερειάρχη της Λομβαρδίας, ο οποίος άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ