Ξανά στην κορυφή η Γιουβέντους, 2-0 την Ίντερ

Ξανά στην κορυφή η Γιουβέντους, 2-0 την Ίντερ

Στη σκιά του κορονοϊού που έχει καλύψει τη Serie A, η Γιουβέντους επικράτησε της Ίντερ με 2-0 σε ένα ντέρμπι που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών. Οι Ράμσεϊ και Ντιμπάλα τα γκολ της «βέκια σινιόρα».

Ο κορονοϊός έχει επισκιάσει τα πάντα στην Ιταλία και εξελίσσεται η συζήτηση για τη διακοπή της Serie A. Στο μεταξύ, όμως, το πρωτάθλημα συνεχίζεται και η Γιουβέντους υποδέχτηκε την Ίντερ στο Derby D’ Italia, επικράτησε 2-0 και επανήρθε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, σε ένα μέτρο που αποσκοπεί στον περιορισμό της εξάπλωσης της ασθένειας. Αυτή η παράμετρος έκανε ιδιαίτερο το ντέρμπι, αφού δεν είχε τον παλμό και την ένταση μιας αναμέτρησης που θα έπαιζε ρόλο στον τίτλο…

Η Γιουβέντους ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια, είχε τις κλασικές ευκαιρίες και σκόραρε δύο φορές στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 55′ ο Ματουιντί γύρισε τη μπάλα από δεξιά, ο Ρονάλντο τη βρήκε, αυτή στρώθηκε στον Ράμσεϊ και αυτός πλάσαρε εύστοχα από κοντινή απόσταση. Δώδεκα λεπτά αργότερα, ο Ντιμπάλα που μόλις είχε περάσει στο ματς, έπαιξε το «ένα-δύο» με τον Ράμσεϊ, πέρασε τον Γιανγκ και με πλασέ με το εξωτερικό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η Γιουβέντους είναι πρώτη με 63 βαθμούς, η Λάτσιο ακολουθεί με 62 και η Ίντερ παράμεινε στους 54, αλλά με ένα παιχνίδι λιγότερο.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Κουαδράδο, Σάντρο (78’ Ντε Σίλιο), Ματουϊντί, Μπεντανκούρ, Ράμσεϊ, Ντάγκλας Κόστα (59’ Ντιμπάλα), Ρονάλντο, Ιγκουαΐν (80’ Μπερναρντέσκι)

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ντε Φράι, Σκρίνιαρ, Μπαζτόνι, Καντρέβα (74’ Γκαλιαρντίνι), Βεσίνο, Μπρόζοβιτς, Γιανγκ, Μπαρέλα (60’ Έρικσεν), Λουκάκου (77’ Σάντσες), Λαουτάρο Μαρτίνες

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ