Respect στους οπαδούς της Αταλάντα: Δώρισαν 40.000 € σε νοσοκομείο!

Respect στους οπαδούς της Αταλάντα: Δώρισαν 40.000 € σε νοσοκομείο!

Οι οπαδοί της Αταλάντα δώρισαν 40.000 € σε νοσοκομείο του Μπέργκαμο για την καταπολέμηση του κορωνοϊού.

Η εξάπλωση του κορωνοϊού στην Ιταλία συνεχίζεται, με τη γειτονική χώρα να βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και αποκλεισμού. Μόνο σήμερα πέθαναν από τον ιό πάνω από 100 άτομα, ενώ οι θάνατοι λόγω του κορωνοϊού έχουν ξεπεράσει τους 600.

Οι οπαδοί της Αταλάντα την Τρίτη προχώρησαν σε μια σπουδαία πράξη, με τους φίλους της ιταλικής ομάδας να δωρίζουν σε νοσοκομείο του Μπέργκαμο 40 χιλιάδες ευρώ. Χρήματα, που πηγαίνουν για την καταπολέμηση του κορωνοϊού, που… θερίζει στη γειτονική χώρα.

Είναι τα χρήματα που πήραν πίσω από τα εισιτήρια για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Βαλένθια για τη φάση των «16» του Champions League, καθώς όπως αποφασίστηκε ο επαναληπτικός των δύο ομάδων στο Μεστάγια θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο. Ενα ματς, το οποίο ουσιαστικά είναι διαδικαστικού χαρακτήρα, καθώς το πρώτο παιχνίδι στην Ιταλία είχε βρει νικήτρια την Αταλάντα με 4-1.

Μια σπουδαία πράξη από τους οπαδούς της ομάδας του Μπέργκαμο σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για την Ιταλία, που βρίσκεται στο επίκεντρο του κορωνοϊού, έχοντας περισσότερα από 9.500 καταγεγραμμένα κρούσματα, αλλά και πάνω από 600 θανάτους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ