Γκοσένς: «Η Ιταλία είναι μία χώρα… φάντασμα»

Γκοσένς: «Η Ιταλία είναι μία χώρα… φάντασμα»

Ο Ρόμπιν Γκοσένς μίλησε για την κατάσταση στην Ιταλία μετά το ξέσπασμα του κορωνοϊού, αλλά και το τι συμβαίνει τώρα στη γειτονική χώρα.

Ο Ρόμπιν Γκοσένς, παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για την κατάσταση στην Ιταλία μετά το ξέσπασμα του κορωνοϊού και τα πολλά θύματα που έχουν θρηνήσει στη γειτονική χώρα.

Ο παίκτης της Αταλάντα τόνισε ότι ο ιός έχει επεκταθεί πολύ ενώ όπως είπε χαρακτηριστικά θυμίζει πόλη φάντασμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν μπορώ να καταλάβω ένα πράγμα. Γιατί μας άφησαν να παίξουμε κεκλεισμένων των θυρών ενώ την ίδια στιγμή υπήρχε συγκεντρωμένος κόσμος έξω από το γήπεδο. Ενιωσα φοβισμένος όταν μας εξήγησαν ότι στη Λοβμαρδία είχε τα περισσότερα κρούσματα κορονοϊού. Εκείνη τη στιγμή είπα στον εαυτό μου ότι αντιμετωπίζουμε έναν μεγάλο κίνδυνο.

Ο ιός επεκτάθηκε. Η Ιταλία πλέον είναι μία χώρα… φάντασμα. Υποτιμήσαμε τον Covid-19 και εγώ μάλιστα πρώτος. Ελεγα πως πρόκειται για μία απλή γρίπη, αλλά τελικά δεν ήταν. Για να καταλάβετε έβγαινα κανονικά μαζί με τους φίλους μου και πηγαίναμε σε εστιατόρια και εμπορικά κέντρα.

Οταν μας εξήγησαν περισσότερα τότε κατάλαβα. Τώρα κάθομαι στο σπίτι, διαβάζοντας βιβλία και να προπονούμαι στο σπίτι. Είναι λίγο περίεργο αλλά για το λόγο ότι προπονούμαστε ενώ δεν ξέρουμε αν θα και πότε θα ξεκινήσουμε ξανά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ