Με κορωνοϊό και ο Ματουιντί!

Με κορωνοϊό και ο Ματουιντί!

Ο Γάλλος μέσος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό - Είναι ο δεύτερος παίκτης της Γιουβέντους μετά τον Ρουγκάνι.

Μετά τον Ντανιέλε Ρουγκάνι ένας ακόμα ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ο λόγος για τον Μπλεζ Ματουιντί.

Ο Γάλλος μέσος ήταν μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Γιουβέντους σε καραντίνα, μετά την γνωστοποίηση στις 12 Μαρτίου ότι ο Ντανιέλε Ρουγκάνι βρέθηκε θετικός στον Covid-19. Ο διεθνής χαφ υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι είναι και αυτός θετικός στον κορωνοϊό.

Την είδηση γνωστοποίησε ο ιταλικός σύλλογος, ο οποίος στην ανακοινωσή του πάντως αναφέρει ότι ο Ματουιντί είναι ασυμπτωματικός. Ο άσος της Μεγάλης Κυρίας είναι καλά στην υγεία του και θα κάνει άμεσα νέες εξετάσεις.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν από λίγες ώρες ο Ματουιντί είχε κάνει ανάρτηση στα social media για τον κορωνοϊό στην οποία ανέφερε: «Στην αρχή δεν κατάλαβα την σοβαρότητα της κατάστασης και τον κίνδυνο που υπάρχει. Η μετάδοση στην Ιταλία έγινε πολύ γρήγορα. Δεν αντιληφθήκαμε από την αρχή τι συμβαίνει και είναι αλήθεια, ότι σήμερα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως αυτή η ασθένεια μπορεί να μας επηρεάσει όλους. Είναι σημαντικό να ακολουθούμε προσεκτικά, τις οδηγίες των ειδικών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ