Χαμός στην Γιουβέντους: Εσπασε την καραντίνα και το… έσκασε για την Αργεντινή ο Ιγκουαΐν!

Χαμός στην Γιουβέντους: Εσπασε την καραντίνα και το… έσκασε για την Αργεντινή ο Ιγκουαΐν!

Μπάχαλο στην ιταλική ομάδα, με τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν να σπάει την καραντίνα και να ταξιδεύει με ιδιωτικό τζετ για την πατρίδα του - Πώς κατάφερε να φύγει από τη γειτονική χώρα, παρότι υπάρχει απαγόρευση πτήσεων.

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση που δημοσίευσαν τα ιταλικά ΜΜΕ και η οποία αναφέρει ότι ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν το… έσκασε χθες το βράδυ από το ξενοδοχείο όπου βρίσκονται οι παίκτες της Γιουβέντους.

Οι ποδοσφαιριστές της ιταλικής ομάδας ήταν σε καραντίνα, καθώς είχαν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό οι Ρουγκάνι και Ματουιντί. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ο Ιγκουαΐν χθες το βράδυ έφυγε από το ξενοδοχείο και πήγε στο αεροδρόμιο για να πετάξει με ιδιωτικό τζετ.

Οι αρχές σταμάτησαν τον Αργεντινό επιθετικό, αφού οι πτήσεις από την Ιταλία έχουν απαγορευτεί, ωστόσο, ο στράικερ της Γιουβέντους είχε μαζί του τις εξετάσεις για τον κορωνοϊό, οι οποίες διαβεβαίωναν ότι δεν πάσχει από τον Covid-19. Μάλιστα, μαζί του ήταν και οι μάνατζέρ του, οι οποίοι επιβεβαίωσαν στις ιταλικές αρχές ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων που τους έδειξε είναι αληθινά και ο πελάτης τους δεν έχει «χτυπηθεί» από τον κορωνοϊό.

Οι αρχές έδωσαν τη συγκατάθεσή τους και το τζετ που είχε ναυλώσει ο Ιγκουαΐν άρχισε το ταξίδι του για την Αργεντινή, έχοντας ενδιάμεσους προορισμούς την Γαλλία και την Ισπανία. Η κίνηση πανικού του Ιγκουαΐν έχει προκαλέσει την οργή των ανθρώπων της Γιουβέντους, οι οποίοι αναμένεται να τιμωρήσουν παραδειγματικά τον Αργεντινό επιθετικό για την απόφασή του να φύγει μέσα στη νύχτα για την πατρίδα του, χωρίς να ενημερώσει κανέναν.

Οι ιταλικές ιστοσελίδες χαρακτηρίζουν ανεύθυνη τη στάση του Γκονζάλο Ιγκουαΐν, ο οποίος αποφάσισε να σπάσει την καραντίνα και να φύγει για την Αργεντινή, όταν όλη η υπόλοιπη ομάδα είναι σε καραντίνα, καθώς είχαν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό οι Ρουγκάνι και Ματουιντί. Πρώτα είχε νοσήσει ο Ιταλός αμυντικός, ο οποίος μάλιστα ήταν ο πρώτος παίκτης της Serie A που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, ενώ πριν από λίγες ημέρες νόσησε και ο μέσος της Μεγάλης Κυρίας.

Εν μέσω πανδημίας λοιπόν ο Αργεντινός επιθετικός αποφάσισε να φύγει από την Ιταλία και να ταξιδέψει με ιδιωτικό τζετ για την πατρίδα του. Μια κίνηση, που δεν άρεσε καθόλου στους υπεύθυνους της Γιουβέντους, αλλά ούτε και στους οπαδούς της ιταλικής ομάδας, που κατακρίνουν τον Λατινοαμερικάνο άσο με αναρτήσεις τους στα social media.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ