Θέλει σαν τρελός τον Τσιμίκα στη Νάπολι ο Ντε Λαουρέντις

Θέλει σαν τρελός τον Τσιμίκα στη Νάπολι ο Ντε Λαουρέντις

Σημερινό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ντε Λαουρέντις έχει δώσει εντολή να μην χαθεί ο Έλληνας μπακ λέγοντας χαρακτηριστικά στους ανθρώπους της Νάπολι «μη τυχόν και τον δω στην Ίντερ».

Ο Κώστας Τσιμίκας πραγματοποιεί φανταστική σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχοντας προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων του εξωτερικού.

Νάπολι και Ίντερ είναι δυο από τους συλλόγους που κινούνται για την απόκτηση του Έλληνα μπακ, ο οποίος είναι πραγματικά εντυπωσιακός φέτος.

Όπως αναφέρει σε σημερινό του δημοσίευμα το «Φως», ο Ντε Λαουρέντις έχει δώσει εντολή στους ανθρώπους της Νάπολι να μην χαθεί ο Τσιμίκας και από το καλοκαίρι και μετά να αγωνίζεται στο Σαν Πάολο.

Μάλιστα σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ισχυρός άνδρας της Νάπολι, φαίνεται ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να υπογράψει τον Έλληνα μπακ, ενώ φέρεται να ζήτησε χαρακτηριστικά να μην τον δει να αγωνίζεται στην Ίντερ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Νάπολι παρακολουθεί καιρό τον Έλληνα μπακ και μάλιστα τον Ιανουάριο είχε καταθέσει πρόταση για να τον αποκτήσει, η οποία όμως απορρίφιθηκε από τους ερυθρόλευκους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ