Θετικός στον κορωνοϊό ο Ντιμπάλα!

Θετικός στον κορωνοϊό ο Ντιμπάλα!

Ο Αργεντινός επιθετικός της Γιουβέντους με ανάρτησή του στα social media γνωστοποίησε ότι βρέθηκε θετικός στον Covid-19.

Μετά τους Ντανιέλε Ρουγκάνι και Μπλεζ Ματουιντί, ένας ακόμα ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ο λόγος για τον Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος μάλιστα ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω των social media ότι βρέθηκε θετικός στον Covid-19.

«Πήρα τα αποτελέσματα για τον Covid-19 και ήταν θετικά. Ευτυχώς είμαι σε τέλεια κατάσταση», έγραψε χαρακτηριστικά στα social ο Αργεντινός επιθετικός της Μεγάλης Κυρίας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τις τελευταίες ώρες είχε κυκλοφορήσει στη γειτονική χώρα ότι ο Αργεντινός έχει «χτυπηθεί» από τον κορωνοϊό, ωστόσο, οι πληροφορίες είχαν διαψευστεί από επίσημα χείλη.

Το βράδυ του Σαββάτου, όμως, ο ίδιος ο Ντιμπάλα ανακοίνωσε ότι πάσχει από τον Covid-19. Οπως προαναφέραμε, είναι ο τρίτος παίκτης της Γιουβέντους, που βρίσκεται θετικός, μετά τους Ρουγκάνι και Ματουιντί, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αποχωρήσει από την Ιταλία και είναι στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι στη Μαδέιρα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ντιμπάλα, όπως και οι συμπαίκτες του στην Γιουβέντους, βρίσκεται σε καραντίνα από τις 11 Μαρτίου και θα παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό. Η Γιουβέντους πάντως στην ανακοίνωσή της τονίζει ότι ο Αργεντινός νιώθει καλά και δεν παρουσιάζει τα συμπτώματα του ιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ