Ρέινα: «Άνθρωποι που ζουν σε σπίτι 70 τετραγωνικών με παιδιά, αυτοί έχουν @ρχίδι@»

Ρέινα: «Άνθρωποι που ζουν σε σπίτι 70 τετραγωνικών με παιδιά, αυτοί έχουν @ρχίδι@»

Ο Πέπε Ρέινα μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί από τον κορωνοϊό στην Ιταλία κι αναφέρθηκε στους ανθρώπους που έχουν μπει σε καραντίνα.

Ο Πέπε Ρέινα μίλησε για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό και θέλησε να αναφερθεί στους ανθρώπους που, λόγω του ιού, είναι υποχρεωμένοι να βρίσκονται σε καραντίνα.

Μιλώντας σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό, ο Ισπανός τερματοφύλακας της Άστον Βίλα τόνισε: «Την περασμένη εβδομάδα φαίνεται πως ήταν η σειρά μου να περάσω το μικρόβιο. Ήταν μία διαφορετική εβδομάδα, στην οποία έπαιρνα όλες τις προφυλάξεις, ώστε να μην κολλήσω τα άτομα που μένουν μαζί μου.

Εδώ στην Ιταλία δεν γίνονται τεστ, εκτός αν είσαι πραγματικά πολύ άσχημα. Μιλώντας στους γιατρούς για τα συμπτώματα που είχα και διαβάζοντας δεξιά και αριστερά, μπορώ να πω ότι όλα έδειχναν ότι είχα κορωνοϊό, χωρίς βέβαια να υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση.

Εμείς είμαστε όμως ανάμεσα στους προνομιούχους. Έχουμε ένα μεγάλο σπίτι με κήπο. Σκέφτομαι τους ανθρώπους που ζούνε μέσα σε ένα σπίτι 70 τετραγωνικών με δύο παιδιά. Για μένα αυτοί είναι οι άνθρωποι που έχουν @ρχιδι@, όχι εμείς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ