«Η Νάπολι επισπεύδει τις διαδικασίες για την απόκτηση του Τσιμίκα»

«Η Νάπολι επισπεύδει τις διαδικασίες για την απόκτηση του Τσιμίκα»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την Ιταλία, η Νάπολι ψάχνει τρόπο να απαλλαγεί από τον Φαουζί Γκουλάμ για να εξοικονομήσει χρήματα και να επισπεύσει τις διαδικασίες για την απόκτηση του Τσιμίκα.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Ιταλία για Νάπολι και Τσιμίκα, με τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα να τονίζουν ότι το όνομα του μπακ του Ολυμπιακού παραμένει στην πρώτη θέση της λίστας των Παρτενοπέι.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «spazionapoli», ο προπονητής της Νάπολι, Τζενάρο Γκατούζο, έχει ως προτεραιότητά του την απόκτηση του Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος αναμένεται να πάρει τη θέση του Φαουζί Γκουλάμ.

Ο Γάλλος, ο οποίος καλύπτει όλη την αριστερή πλευρά, αγωνίζεται στη Νάπολι από το 2014, αλλά φέτος είχε αγωνιστεί μόλις σε 5 παιχνίδια. Ο τεχνικός των Παρτενοπέι, Τζενάρο Γκατούζο, δεν έχει μείνει καθόλου ικανοποιημένος από τον 29χρονο μπακ του και το όνομα του Γκουλάμ βρίσκεται στη λίστα με τους παίκτες που είναι στην πόρτα της εξόδου.

Οι Ιταλοί επισημαίνουν ότι ο Κώστας Τσιμίκας είναι ο ιδανικός για την αριστερή πλευρά της Νάπολι, η οποία μπορεί να εξοικονομήσει έως και 3 εκατ. ευρώ από την αποχώρηση του Γκουλάμ. Με αυτά τα χρήματα μπορεί να επισπεύσει τις διαδικασίες για την απόκτηση του Ελληνα μπακ.

Υπενθυμίζουμε ότι τις τελευταίες ημέρες οι Ιταλοί έγραψαν ότι εκτός από την Νάπολι, για τον 24χρονο μπακ του Ολυμπιακού ενδιαφέρεται και η Ιντερ, η οποία αναμένεται να αφήσει ελεύθερο τον Ασαμόα για να πάρει τον Τσιμίκα.

Τα ρεπορτάζ για το ενδιαφέρον των ιταλικών ομάδων για τον διεθνη μπακ των Πειραιωτών είναι καθημερινά στη γειτονική χώρα, παρά το γεγονός ότι η ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού έχει βάλει στον πάγο τις διοργανώσεις.

Οπως έχουμε προαναφέρει, ωστόσο, όποια ομάδα θέλει να αποκτήσει τον Τσιμίκα θα πρέπει πρώτα να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει αποδείξει περίτρανα όλα αυτά τα χρόνια ότι πουλάει στις τιμές που θέλει ο ίδιος. Ο ίδιος ορίζει το παιχνίδι και όχι οι ενδιαφερόμενοι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ