Οι μεγάλοι της Ιταλίας θα ακολουθήσουν τη Γιουβέντους

Οι μεγάλοι της Ιταλίας θα ακολουθήσουν τη Γιουβέντους

Μίλαν, Ίντερ, Ρόμα και Λάτσιο σχεδιάσουν να προτείνουν μειώσεις στις αμοιβές των ποδοσφαιριστών, ακολουθώντας την ομάδα του Τορίνο.

Η Γιουβέντους έδρασε προληπτικά στην κρίση του κορωνοϊού, για να περιορίσει την οικονομική ζημιά. Η διοίκηση συμφώνησε με τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές και δεν θα τους πληρώσει για τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο, Ιούνιο και Ιούλιο. Αυτός ο συμβιβασμός θα εξοικονομήσει στους «μπιανκονέρι» περίπου 90 εκατομμύρια ευρώ και θα ισοσκελίσει την απώλεια των εσόδων.

Παράλληλα, η Γιουβέντους αποτελεί το παράδειγμα για τις άλλες ομάδες της Serie A, ώστε να λειτουργήσουν αναλόγως. Η εφημερίδα La Stampa υποστηρίζει ότι η Μίλαν και η Ίντερ θα αναλάβουν παρόμοιες πρωτοβουλίες, αν όχι στο ίδιο ύψος περικοπών, σίγουρα σε υψηλό.

Βέβαια, οι δύο «Μιλανέζες» δεν βιάζονται να μιμηθούν τη Γιουβέντους και κερδίσουν χρόνο, προκειμένου να υπολογίσουν τη ζημιά. Όμως, εν τέλει θεωρείται αναπόφευκτη κίνηση… Ακόμα, οι μεγάλοι της Ρώμης, η Ρόμα και η Λάτσιο, σχεδιάζουν ένα πλάνο περικοπών, αλλά ακόμα δεν έχουν προσεγγίσει τους παίκτες για να διαπιστώσουν τις διαθέσεις τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ