Αυτή την γκολάρα του Αντριάνο εναντίον της Ελλάδας έχει… ζηλέψει ο Λουκάκου (vid)

Αυτή την γκολάρα του Αντριάνο εναντίον της Ελλάδας έχει… ζηλέψει ο Λουκάκου (vid)

Λουκάκου και Αντριάνο είχαν διαδικτυακή κουβέντα, με τον πρώτο να αποκαλύπτει πως το γκολ του Βραζιλιάνου εναντίον της Ελλάδας προσπαθούσε επί μία εβδομάδα να το πετύχει.

Την ευκαιρία να εκφράσει απευθείας τον θαυμασμό του στο παιδικό του ίνδαλμα είχε ο Ρομέλου Λουκάκου. Ο Βέλγος επιθετικός της Ίντερ είχε διαδικτυακή συζήτηση με τον Βραζιλιάνο σε live του instagram.

Ανάμεσα σε άλλα λοιπόν, επικαλέστηκε το φοβερό γκολ που είχε πετύχει εκείνος στο ματς του Confederations Cup το 2009 με την Ελλάδα για να τον αποθεώσει.

Ανέφερε συγκεκριμένα ο Λουκάκου:

«Ο Αντριάνο έκανε σπουδαία πράγματα με την Ίντερ και την εθνική Βραζιλίας. Είναι το παιδικό μου ίνδαλμα. Είμαι πολύ χαρούμενος, λοιπόν, που μιλάμε.

Θυμάμαι στο πρώτο μου παιχνίδι ότι κοιτούσα το γήπεδο, τους οπαδούς και σκεφτόμουν τα δικά σου γκολ και του Ρονάλντο. Νομίζω ότι το καλύτερο που είχες βάλει ήταν κόντρα στη Ρόμα.

Από μικρός θυμάμαι ότι περίμενα να πάω στο θείο μου να δω βίντεο με τα γκολ σου στο YouΤube. Το γκολ που είχες βάλει με την εθνική Βραζιλίας κόντρα στην Ελλάδα είναι απίστευτο.

Όταν το είδα στην τηλεόραση, δοκίμαζα για μία εβδομάδα σουτ από τα 30 μέτρα για να κάνω το ίδιο (σ.σ. όταν αγωνιζόταν στις ακαδημίες της Λιρς). Εάν παίζαμε μαζί εγώ και εσύ θα βάζαμε 70 γκολ».

Αυτή ήταν η γκολάρα του Αντριάνο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ