Κρέσπο: «Ο Λαουτάρο Μαρτίνες είναι ο νέος Αγκουέρο»

Κρέσπο: «Ο Λαουτάρο Μαρτίνες είναι ο νέος Αγκουέρο»

Υμνοι για τον επιθετικό της Ιντερ από τον θρυλικό Αργεντινό.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Λαουτάρο Μαρτίνες ο παλαίμαχος επιθετικός και νυν προπονητής της Ντεφένσα Χουστίσια, Ερνάν Κρέσπο.

Ο βετεράνος άσος, που έγραψε τη δική του ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, έπλεξε το εγκώμιο του συμπατριώτη του και τον παρομοίασε με τον Αγκουέρο.

«Ο Λαουτάρο θα μπορούσε να είναι ο νέος Σέρχιο Αγκουέρο. Μπορεί να μην έχει την ίδια ντρίμπλα με τον «Κουν», αλλά είναι πιο ομαδικός ποδοσφαιριστής. Έχει εξαιρετική κίνηση στην επίθεση και μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Είτε ως μοναδικός προωθημένος, είτε μαζί με άλλον επιθετικό όπως ο Ρομέλου Λουκάκου, αλλά ακόμα και στα άκρα της επίθεσης. Μου αρέσει πολύ η ποδοσφαιρική του νοοτροπία», επεσήμανε μεταξύ άλλων.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες πριν τη διακοπή των διοργανώσεων λόγω του κορωνοϊού, είχε αγωνιστεί σε 22 ματς, έχοντας 11 γκολ και 3 ασίστ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τα ισπανικά ρεπορτάζ, το όνομά του βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα της Μπαρτσελόνα για να αντικαταστήσει τον Λουίς Σουάρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ