Γιουβέντους: Επιστρέφει στην Ιταλία ο Ιγκουαΐν

Γιουβέντους: Επιστρέφει στην Ιταλία ο Ιγκουαΐν

Ο Αργεντινός επιθετικός ξεκινάει το ταξίδι του από την πατρίδα του για την Ιταλία και αναμένεται σε λίγες ώρες να φτάσει στο Τορίνο.

Ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν αναμένεται να πετάξει από την Αργεντινή απόψε, που σημαίνει ότι η Γιουβέντους θα μπορούσε να προπονηθεί με πλήρη ομάδα στις αρχές Ιουνίου.

Οι παίκτες που επέστρεψαν στο Τορίνο από το εξωτερικό πρέπει να μπουν σε περίοδο καραντίνας 15 ημερών, ακολουθούμενη από δοκιμή διπλού επιχρίσματος κι εξέταση αίματος για να διασφαλιστεί ότι είναι απαλλαγμένοι από τον COVID-19.

Ο Αντριάν Ραμπιό έφτασε από τη Γαλλία χθες το απόγευμα για να ξεκινήσει την καραντίνα του, ενώ ο «Πιπίτα» αναμένεται να επιστρέψει αύριο το πρωί, μετά από μια ολονύκτια πτήση από το Μπουένος Άιρες.

Ο Ιγκουαΐν έλαβε άδεια γι΄ αυτόν τον επιπλέον χρόνο απουσίας του για προσωπικούς λόγους, καθώς η μητέρα του πάσχει από καρκίνο.

Το μεγαλύτερο μέρος των «μπιανκονέρι» θα είναι έτοιμο να συνεχίσει την ομαδική προπόνηση από τη Δευτέρα, συμπεριλαμβανομένων των Ντανιέλε Ρουγκάνι και Πάολο Ντιμπάλα, οι οποίοι είχαν βρεθεί θετικοί στον ιό τον Μάρτιο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε από την Πορτογαλία στις 4 Μαΐου, οπότε θα του επιτραπεί να προπονηθεί από τη Δευτέρα ή την Τρίτη, ακολουθούμενος γρήγορα από τους Βόιτσεχ Σέσζνι και Ματάις ντε Λιχτ.

Η εφημερίδα Gazzetta dello Sport επισημαίνει ότι οι Σάμι Κεντίρα και Μπλεζ Ματουιντί επέστρεψαν στην Ιταλία στις 6 Μαΐου, οπότε θα πρέπει να προπονηθούν αργότερα την επόμενη εβδομάδα, ενώ οι Βραζιλιάνοι Ντανίλο, Άλεξ Σάντρο και Ντόουγκλας Κόστα έχουν μπροστά τους ακόμη επτά ημέρες.

Ο Ιγκουαΐν και ο Ραμπιό δεν θα μπορούν να προπονηθούν με τους συμπαίκτες τους ή να βγουν από τα σπίτια τους, τουλάχιστον έως τις 29-31 Μαΐου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ