«Η Γιουβέντους απέρριψε πρόταση της Μπαρτσελόνα για τον Ντε Λιχτ»

«Η Γιουβέντους απέρριψε πρόταση της Μπαρτσελόνα για τον Ντε Λιχτ»

Όπως αναφέρει δημοσίευμα από το εξωτερικό, η ομάδα του Κίκε Σετιέν κατέθεσε πρόταση στην Γιουβέντους για τον Ολλανδο αμυντικό, ωστόσο η απάντηση των Μπιανκονιέρι ήταν αρνητική.

18 Ιουλίου 2019. Η Γιουβέντους ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ματίας Ντε Λιχτ. Οι Μπιανκονιέρι ικανοποιούν τις οικονομικές απαιτήσεις του Άγιαξ και βγάζουν από τα ταμεία τους 75 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν.

Η Γηραιά Κυρία κάνει δικό της το πιο υποσχόμενο wonderkid, ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ιδανικά και για τις δυο πλευρές. Ο 20άχρονος αμυντικός δεν καταφέρε ποτέ να καθιερωθεί στην βασική ενδεκάδα της Πρωταθλήτριας Ιταλίας, λόγω των αρκετών τραυματισμών που υπέστη μέσα στην χρόνια, με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσει μόλις 15 εμφανίσεις ως βασικός, μέχρι να σταματήσει το πρωτάθλημα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ωστόσο, η Γιουβέντους δεν είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον Ολλανδο αμυντικό, θεωρόντας τον ως στον επόμενο ηγέτη της άμυνας της, και σύμφωνα με την Daily Mail φαίνεται να απέρριψε πρόταση της Μπαρτσελόνα. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι Μπλαουγκράνα δεν είχαν πρόθεση να εγκαταλείψουν την περίπτωση του Ντε Λιχτ με αποτέλεσμα να κατέθεσουν πρόταση στους Μπιανκονέρι ύψους 66 εκατ. ευρώ, αλλά η απάντηση που δέχθηκαν ήταν αρνητική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντε Λιχτ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Γιουβέντους μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ