Ο Τότι αποκάλυψε πως παραλίγο να καταλήξει στη Λάτσιο

Ο Τότι αποκάλυψε πως παραλίγο να καταλήξει στη Λάτσιο

Φαντάζεστε τον capitano στο Ολίμπικο της Ρώμης με γαλάζια φανέλα; Εκείνος διηγήθηκε πως η ιστορία θα μπορούσε να γραφτεί διαφορετικά...

Τις δύο φορές που παραλίγο να φύγει από τη Ρόμα, διηγήθηκε ο Φραντσέσκο Τότι. Τη μία για να μείνει στη Ρώμη, αλλά να φοράσει τη φανέλα της αιώνιας αντιπάλου, Λάτσιο και την άλλη για να πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο μυθικός Capitano της Ρόμα περιέγραψε πως όταν ήταν έφηβος, οι «λατσιάλι» του πρόσφεραν χρήματα, η οικογένεια του τον προέτρεψε να δεχτεί, αλλά εκείνος διάλεξε τους «τζιαλορόσι».

«Επέλεξα την Ρόμα, όμως η οικογένειά μου προτιμούσε να πάω στην Λάτσιο επειδή θα με πλήρωνε. Ευτυχώς, έκανα τη σωστή επιλογή» ανακάλεσε στη μνήμη του ο Τότι.

Όσο για το διαχρονικό ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης, που ποτέ δεν κατέληξε σε… γάμο, ο Τότι περιέγραψε: «Βρέθηκα κοντά τουλάχιστον δύο φορές. Θυμάμαι το 2003, μού είχε μείνει μόνος ένας ακόμα χρόνος συμβολαίου και υπήρχαν προβλήματα με τον πρόεδρο. Η Ρεάλ μού έδινα πολλά λεφτά για να πάω και πολλά στην Ρόμα. Ημουν 80% σίγουρος ότι θα φύγω. Μου έδιναν ακόμα και το 10 του Φίγκο, όμως μίλησα με τον πρόεδρο, Σένσι, όλα ξεκαθαρίστηκαν και έμεινα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ