Το σήριαλ του Λαουτάρο συνεχίζεται

Το σήριαλ του Λαουτάρο συνεχίζεται

Τη στιγμή που η Μπαρτσελόνα τα δίνει... όλα για τον Λαουτάρο Μαρτίνες, ο Λουίς Σουάρεθ τον συμβούλεψε να παραμείνει στην Ίντερ.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες εξακολουθεί να απασχολεί τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά δίκτυα της Ευρώπης, με την Μπαρτσελόνα να τον έχει βάλει στην κορυφή της μεταγραφικής της λίστας και να θέλει να τον πάρει από την Ίντερ. Και τον ίδιο τον παίκτη να… ψήνεται για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Ωστόσο, ο παλαίμαχος θρύλος τόσο της Μπαρτσελόνα, όσο και της Ίντερ, Λουίς Σουάρεθ, κάτοχος της Χρυσής Μπάλας το 1960, συμβούλευσε μέσω συνέντευξής του στην Gazzetta Dello Sport τον Αργεντινό επιθετικό να παραμείνει στην Ίντερ προς το παρών, διότι δεν θα έχει την ίδια δημοφιλία στην Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Αν ήμουν εκείνος, δεν θα άλλαζα ομάδες. Η απόφαση να μείνει ή όχι είναι περίπλοκη. Όταν σε καλεί ο Μέσι τότε είναι εύκολο να το σκεφτείς. Ωστόσο, μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που είναι ακόμα νέος και έχει όλο το χρόνο να αναζητήσει νέες προκλήσεις στο μέλλον.

Ας πούμε την αλήθεια, δεν έχει λιγότερη προβολή στην Ισπανία σε σχέση με την Ίντερ. Θέλω να του δώσω μία συμβουλή: μείνε εκεί που είσαι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ