Ντε Λαουρέντις: «Με εξόργισε ο Σάρι, δημιουργούσε αβεβαιότητα στην Νάπολι»

Ντε Λαουρέντις: «Με εξόργισε ο Σάρι, δημιουργούσε αβεβαιότητα στην Νάπολι»

«Βόμβες» από τον πρόεδρο της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις ο οποίος τα... έβαλε με τον πρώην κόουτς της ομάδας, Μαουρίτσιο Σάρι.

Την Τετάρτη 17 Ιουνίου, Γιουβέντους και Νάπολι διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Ολίμπικο της Ρώμης, στον μεγάλο τελικό του Copa Italia. Η αναμέτρηση πλησιάζει και όπως φαίνεται, το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε από… σήμερα (15/6).

Ο πρόεδρος των Ναπολιτάνων, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις εξαπέλυσε δριμεία κρτική στον πρώην κόουτς της ομάδας και νυν της «Γιούβε», Μαουρίτσιο Σάρι. Οπως τόνισε, τον εξόργιζε με τις δικαιολογίες του, ενώ δημιουργούσε και αβεβαιότητα στο στρατόπεδο των «παρτενοπέι».

Παράλληλα, χαρακτήρισε λάθος επιλογή τον Κάρλο Αντσελότι για την διάδοχη κατάσταση στον πάγκο της Νάπολι.

Για τον Σάρι: «Με εξόργισε με τις δικαιολογίες του και με οδήγησε στο να αλλάξω προπονητή παρότι είχε συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια. Μέχρι το τελευταίο παιχνίδι δημιουργούσε αβεβαιότητα στην ομάδα. Όλοι λένε ότι είχαμε μαζί του αξέχαστες σεζόν, αλλά στο ποδόσφαιρο χρειάζεσαι και έναν εξαιρετικό διοικούντα για να πετύχεις. Ποιος έφερε εδώ τον Καβάνι, τον Ματσάρι, τον Μπενίτεθ και τον Ιγκουαΐν; Ο Σάρι; Όταν τους επέλεξα εγώ όμως, είδα τον κόσμο να διαμαρτύρεται εναντίον μου».

Για τον Αντσελότι: «Μου θύμιζε τον πατέρα μου, είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος, ένας φιλόσοφος του ποδοσφαίρου, αλλά έπρεπε να καταλάβω πως δεν είναι φτιαγμένος για το ποδόσφαιρο που θέλει ο κόσμος στη Νάπολι. Έκανα λάθος με την επιλογή του», ανέφερε ο Ντε Λαουρέντις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ