Ντε Λαουρέντις: «Αν θέλετε Κουλιμπαλί και Ρουίθ, δώστε 100 εκατομμύρια»

Ντε Λαουρέντις: «Αν θέλετε Κουλιμπαλί και Ρουίθ, δώστε 100 εκατομμύρια»

Ο ισχυρός άνδρας της Νάπολι ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του πως αν κάποιος θέλει τον Κουλιμπαλί ή τον Ρουίθ θα πρέπει να δώσει τουλάχιστον 100 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει.

Πριν την πανδημία, το αφεντικό της Νάπολι ζητούσε περί τα 100 εκατομμύρια ευρώ για τον Καλιντού Κουλιμπαλί και άλλα 80 για τον Φαμπιάν Ρουίθ, τους οποίους «γλυκοκοιτάζουν» όλοι οι μεγάλοι της Ευρώπης.

Πλέον, ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις εμφανίζεται ανοιχτός για μια πρόταση συνολικού ύψους εκατό εκατομμυρίων ευρώ, ώστε να παραχωρήσει και τον Σενεγαλέζο κεντρικό αμυντικό και τον Ισπανό μέσο. «Αν (Μάντσεστερ) Σίτι, Γιουνάιτεντ ή Παρί Σεν Ζερμέν εμφανιστούν με εκατό εκατομμύρια ευρώ, θα το σκεφτώ και είναι πιθανό να φύγουν (σ.σ. Κουλιμπαλί και Ρουίθ), εφόσον βεβαίως θέλουν και εκείνοι να φύγουν» δήλωσε ο Ντε Λαουρέντις στην εφημερίδα Corriere Dello Sport.

«Δεν θα εξετάσω καν μια πρόταση 60 εκατομμυρίων ευρώ. Είμαι απόλυτος σε αυτό. Αν ήθελα να κατακτήσω το πρωτάθλημα με οποιοδήποτε κόστος, θα βρισκόμουν με χρέη ύψους 300, 400 εκατομμυρίων ευρώ. Τώρα δεν χρωστάω ούτε ευρώ σε κανέναν» πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ