Μπάχαλο με το ιατρικό πρωτόκολλο στην Ιταλία

Μπάχαλο με το ιατρικό πρωτόκολλο στην Ιταλία

Η Ομοσπονδία πιέζει ώστε να μπαίνει σε καραντίνα μόνο ο παίκτης που θα έχει βρεθεί θετικός ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Μεγάλο μπέρδεμα έχει προκύψει στην Ιταλία με το ιατρικό πρωτόκολλο παρά το γεγονός ότι εδώ και σχεδόν μία εβδομάδα έχει επιστρέψει η δράση, αρχικά με το Κύπελλο και πλέον με το πρωτάθλημα.

Αυτό γιατί σύμφωνα με το νέο πρωτόκολλο που ανακοινώθηκε, αν ένας παίκτης η μέλος του τεχνικού επιτελείου μιας ομάδας βρεθεί θετικός στον ιό, τότε θα πρέπει να τεθεί σε καραντίνα τόσο εκείνος, όσο και όσοι θα έχουν έρθει σε επαφή μαζί του το τελευταίο 24ωρο.

Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής θα μπορεί να υποβληθεί σε εξετάσεις πριν την έναρξη των αγώνων κι αν τα τεστ είναι αρνητικά, τότε θα μπορεί να προσφέρει κανονικά τις υπηρεσίες του στην αναμέτρηση. Διαφορετικά θα τίθεται σε καραντίνα.

Η ιταλική κυβέρνηση όμως θέλει να μπαίνει στην απομόνωση μόνο αυτός που θα έχει βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό και όχι κι όσοι έχουν έρθει σε επαφή μαζί του ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ