Με συλλεκτικές φανέλες η Νάπολι κόντρα στην Βερόνα λόγω Μέρτενς (Pic)

Με συλλεκτικές φανέλες η Νάπολι κόντρα στην Βερόνα λόγω Μέρτενς (Pic)

Ο Ντρις Μέρτενς έγραψε ιστορία με την φανέλα της Νάπολι, καθώς έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της, και οι «παρτενοπέι» θα παίξουν με συλλεκτικές εμφανίσεις προς τιμήν του στο παιχνίδι κόντρα στην Βερόνα.

Το γκολ που πέτυχε ο Ντρις Μέρτενς στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας κόντρα στην Ίντερ, τον έκανε τον κορυφαίο σκόρερ στην ιστορία της Νάπολι με 122 γκολ, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Μάρεκ Χάμσικ με 121.

Οι Ναπολιτάνοι, λοιπόν, θέλουν να τιμήσουν τον Βέλγο, όπως και θα κάνουν στο «Μπεντεγκόντι» την ερχόμενη Τρίτη κόντρα στην Βερόνα. Με αυτόν τον τρόπο, η ομάδα του ιταλικού Νότου θα συνδυάσει το πρώτο παιχνίδι της μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Ιταλίας και την ιστορική διάκριση του 33χρονου επιθετικού της.

Στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Βερόνα, η Νάπολι θα παραταχθεί με συλλεκτικές εμφανίσεις, οι οποίες θα έχουν ένα patch που θα γράφει στα αγγλικά: «Ντρις Μέρτενς, κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών» και θα βρίσκεται στο αριστερό μανίκι της κάθε φανέλας. Επιπλέον, η εορταστική αυτή εμφάνιση θα τεθεί σε κυκλοφορία, ώστε να μπορέσουν οι φίλοι της να την προμηθευτούν άμεσα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ