Συμφωνία Μπαρτσελόνα-Γιουβέντους για Αρτούρ

Συμφωνία Μπαρτσελόνα-Γιουβέντους για Αρτούρ

Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους τα βρήκαν σε όλα για την μεταγραφή του Αρτούρ, με αποτέλεσμα ο Βραζιλιάνος να θεωρείται κάτοικος Τορίνο. Διαπραγματεύσεις και για Πιάνιτς.

Όπως αναφέρει το «Sky Sports», οι δύο πλευρές συνεννοήθηκαν σε πολύ θετικό κλίμα και η «βέκια σινιόρα» αναμένεται να κάνει δικό της τον Βραζιλιάνο χαφ με το ποσό των 80 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο 23χρονος μέσος ήταν διστακτικός, αρχικά, για την μετακίνησή του στην Ιταλία. Οι «μπλαουγκράνα», όμως, πίεσαν τον ποδοσφαιριστή και, τελικά, τον έπεισαν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Αυτό σημαίνει ότι «Μπάρτσα» και «Γιούβε» θα βρεθούν σε νέα επικοινωνία για τις τυπικές διαδικασίες.

Ο προπονητής της «Κυρίας», Μαουρίτσιο Σάρι μίλησε, σε προσωπικό επίπεδο, με τον Αρτούρ, ξεκαθαρίζοντας ότι τον χρειάζεται για να χτίσει τον άξονα της ομάδας. Επιπλέον, μία ακόμη επιθυμία του Ιταλού προπονητή είναι να αποκτήσει για παρτενέρ του Βραζιλιάνου τον Ζορζίνιο της Τσέλσι.

Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα διαπραγματεύονται, επίσης, για την μεταγραφή ενός ακόμη ποδοσφαιριστή. Πρόκειται για τον Μίραλεμ Πιάνιτς, για τον οποίο η ομάδα του Τορίνο ζητά 70 εκατομμύρια ευρώ. Οι «μπλαουγκράνα» θέλουν να εντάξουν στο ρόστερ τους τον Βόσνιο μέσο, αλλά θεωρούν μεγάλο αυτό το ποσό.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ