«Κόντρα» Γιουβέντους και Ατλέτικο για Μίλικ

«Κόντρα» Γιουβέντους και Ατλέτικο για Μίλικ

Ο Αρκάντιους Μίλικ διανύει μία πολύ καλή χρονιά με την Νάπολι και έχει δημιουργήσει μία μεταγραφική «μάχη» μεταξύ Γιουβέντους και Ατλέτικο.

Μετά από πολλούς τραυματισμούς, ο Αρκάντιους Μίλικ έχει επιστρέψεις στις εξαιρετικές εμφανίσεις και διανύει μία πολύ καλή χρονιά. Συγκεκριμένα, με την φανέλα της Νάπολι μετράει ήδη 25 συμμετοχές με 13 γκολ στο παλμάρε του, ενώ συνολικά, στα τέσσερα χρόνια στον ιταλικό σύλλογο, έχει 47 τέρματα σε διάστημα 112 αγώνων.

Σύμφωνα με τον Τζανλούκα ντι Μάρτζιο, άλα αυτά, κάνουν τον πρόεδρο των «παρτενοπέι», Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, να «τρίβει» τα χέρια του, καθώς έχει δηλώσει ότι θα γίνουν αρκετές κινήσεις το καλοκαίρι που έρχεται. Έτσι, το γεγονός ότι ο Πολωνός επιθετικός αποτελεί νούμερο ένα μεταγραφικός στόχος για τις Γιουβέντους και Ατλέτικο Μαδρίτης, η μετακίνησή του σε μία από τις δύο, είναι αρκετά πιθανή.

Φυσικά, οι Ιταλοί θέλουν να ικανοποιηθούν όσο καλύτερα γίνεται στο οικονομικό σκέλος καθώς το συμβόλαιο του 26χρονου διεθνή επιθετικού λήγει το καλοκαίρι του 2021. Πρακτικά αυτή, είναι μία τελευταία ευκαιρία για να βγάλει κέρδος η κυπελλούχος Ιταλίας από τον Πολωνό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ