Χακίμι: Την Τρίτη πάει Μιλάνο για να υπογράψει στην Ίντερ

Χακίμι: Την Τρίτη πάει Μιλάνο για να υπογράψει στην Ίντερ

Οι «νερατζούρι» βρίσκονται κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ασραφ Χακίμι, ο οποίος αναμένεται την Τρίτη στο Μιλάνο.

Η υπόθεση της μεταγραφής του Ασράφ Χακίμι στην Ίντερ φαίνεται να έχει αίσιο τέλος για την ομάδα του Μιλάνου καθώς ο Μαροκινός αναμένεται την Τρίτη (30/6) στην ιταλική πόλη για να ολοκληρώσει και τις τελευταίες τυπικές διαδικασίες.

Οι «νερατζούρι» συμφώνησαν σε όλα με την Ρεάλ Μαδρίτης για το ποσό της τάξης των 40 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο 22χρονος αγωνιζόταν την τελευταία διετία στην Μπορούσια Ντόρτμουντ ως δανεικός από τους Μαδριλένους και πραγματοποίησε πολύ θετικές εμφανίσεις με τους Βεστφαλούς. Την Τρίτη (30/6) ο νεαρός δεξιός μπακ-χαφ πρόκειται να βρεθεί στο Μιλάνο για να περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και να υπογράψει εν συνεχεία στην ομάδα του Αντόνιο Κόντε. Σύμφωνα με το συμβόλαιο, θα έχει ετήσιες απολαβές ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Εκτός από αυτή την περίπτωση, η Ίντερ εστιάζει και σε έναν άλλο ποδοσφαιριστή προκειμένου να δυναμώσει την άμυνά της. Πρόκειται για τον Ρόμπιν Γκόσενς που αγωνίζεται στην Αταλάντα στη θέση του αριστερού μπακ-χαφ. Ο Ολλανδός έχει παίξει πολύ καλά με την ομάδα του Μπέργκαμο και οι «νερατζούρι» τον θεωρούν ιδανική περίπτωση για την αριστερή πλευρά της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ