Ίντερ-Μπρέσια 6-0

Ίντερ-Μπρέσια 6-0

Η Ίντερ ήταν καταιγιστική κόντρα στην Μπρέσια επικρατώντας με 6-0 και εδραιώθηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Aσταμάτητη ήταν η Ίντερ κόντρα στην Μπρέσια. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε ήταν καταιγιστική και σημειώνοντας από τρία γκολ σε κάθε ημίχρονο επικράτησε με 6-0 και έμεινε στο -4 από την δεύτερη Λάτσιο.

Μόλις στο 5ο λεπτό οι Νερατζούρι άνοιξαν το σκορ με φοβερό γυριστό του Γιάνγκ, ενώ στο 19΄ ο Ματέιου έκανε πέναλτι στον Μόουζες και ο Σάντσες από τα 11 μέτρα έγραψε το 2-0 . Στο 36ο λεπτό ο Γιόρονεν έσωσε πάνω στη γραμμή μετά από απ’ ευθείας κόρνερ του Σάντσες, ενώ στο 45’ ο Γιανγκ σέντραρε από αριστερά και ο Ντ’Αμπρόζιο με κεφαλιά έκανε το 3-0.

Στο δεύτερο μέρος, η Ίντερ δεν κατέβασε ρυθμό και στο 52΄ ο Γκαλιαρντίνι με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Σάντσες, έγραψε το 4-0. Στο 83’ ο Γιόρονεν απέκρουσε το σουτ του Λουκάκου από αριστερά αλλά ο Έρικσεν εξ επαφής έκανε το 5-0, ενώ στο 88’ οι Αγκουμέ, Έρικσεν και Καντρέβα άλλαξαν όμορφα με τον τελευταίο να πλασάρει από το ύψος της περιοχής για το 6-0.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Μπαζτόνι, Γιανγκ, Μόουζες (67’ Καντρέβα), Ντε Φράι (46’ Ρανόκια), Ντ’Αμπρόζιο, Μπαρέλα (59’ Αγκουμέ), Γκαλιαρντίνι (68’ Έρικσεν), Βαλέρο, Σάντσες, Λαουτάρο Μαρτίνες (68’ Λουκάκου)

ΜΠΡΕΣΙΑ: Γιόρονεν, Ζαμπέλι (58’ Μανγκραβίτι), Παπέτι, Ματέιου, Ζεμπρίνι, Ντεσένα (82’ Γκεζαί), Τονάλι, Ζμραλ (58’ Σπάλεκ), Σκραμπ (46’ Μπιάρνασον), Ντοναρούμα (46’ Τορεγκρόσα), Αγέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ