Αυγενάκης : «Συνετά δεν πήραμε βιαστικές αποφάσεις αναδιάρθρωσης»

Αυγενάκης : «Συνετά δεν πήραμε βιαστικές αποφάσεις αναδιάρθρωσης»

Ο Λευτέρης Αυγενάκης σχολίασε με τον δικό του τρόπο την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου για το νέο πρωτάθλημα της Super League 2 που θα γίνει με 12 ομάδες.

Κανονικά με 12 ομάδες θα διεξαχθεί το νέο πρωτάθλημα της Super League 2, όπως γίνεται κατανοητό από την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου μέσω της προσφυγής που είχαν υποβάλλει τα Χανιά.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε το πρωτάθλημα της νέας σεζόν να διεξαχθεί με 18 ομάδες, αν και η προκήρυξη για την περσινή σεζόν δεν προέβλεπε κάτι τέτοιο.

Το Δικαστήριο δικαίωσε τις θέσεις των Κρητικών κι έτσι το πρωτάθλημα της νέας σεζόν θα πραγματοποιηθεί με 12 ομάδες. Ο Λευτέρης Αυγενάκης σχολίασε την απόφαση αυτή και τόνισε πως δικαιώνει τις κινήσεις αλλά και τη γενικότερη στάση της κυβέρνησης.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Οι πρόσφατες αποφάσεις Διαιτητικού Δικαστηρίου ΕΠΟ κατέδειξαν ότι συνετά δεν πήραμε βιαστικές αποφάσεις «αναδιάρθρωσης», όπως προέτρεπαν κραυγάζοντας διάφοροι επιπόλαιοι.Ελπίζω πως σύντομα θα έχουμε πρόταση της διοίκησης SL2-FL,σχέδιο με ρεαλιστικά κριτήρια & πλάνο βιωσιμότητας».

Δείτε την ανάρτηση του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ