Ο απαγωγέας του Παναγόπουλου ανέλαβε την Δόξα Δράμας

Ο απαγωγέας του Παναγόπουλου ανέλαβε την Δόξα Δράμας

Ο Απόστολος Πετράκης που είχε καταδικαστεί για την απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, ανέλαβε τις τύχες της Δόξας Δράμας.

Αλλαγή σελίδας στην Δόξα Δράμας, με τον Απόστολο Πετράκη να αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας. Το όνομα του Κρητικού επιχειρηματία είναι πολύ γνωστό, καθώς ήταν ένας από τους καταδικασθέντες της απαγωγής του επιχειρηματία Περικλή Παναγόπουλου το 2009.

Ο Πετράκης είχε καταδικαστεί σε καταδικαστεί σε 18 χρόνια κάθειρξη και τώρα γίνεται το αφεντικό στην ομάδα της Δράμας.

Σε συνέντευξη του για τη συμμετοχή του στην απαγωγή Παναγόπουλου, είχε δηλώσει: «Επέλεξα τον Παναγόπουλο γιατί δε διέθετε προσωπική ασφάλεια παρά μόνον έναν οδηγό. Ήξερα ότι κάθε μέρα πάει στο γραφείο του. Πήγαινα κάθε μέρα για τζόκινγκ κοντά στο σπίτι του στο Καβούρι.

Έφευγε κάθε μέρα την ίδια ώρα με απόκλιση 10 λεπτών. Άρχισα να συνδυάζω διαδρομές, είχα μελετήσει όλους τους δρόμους. Ποτέ δεν επικοινώνησα εγώ με την κ. Παναγοπούλου. Ο διαπραγματευτής δε βρίσκεται σε αυτή την αίθουσα. Υπάρχουν ασύλληπτοι συνεργοί».

Ο Κρητικός επιχειρηματίας, κ. Πετράκης, που ανέλαβε τις τύχες της Δόξας Δράμας, δίνει τηλεοπτική συνέντευξη αύριο Δευτέρα, στις 15.00 στην τηλεόραση «STAR ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ».

Δημοσιεύτηκε από Doxa Dramas FC / ΠΑΕ Δόξα Δράμας στις Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2020

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ