Super League 2 με 22 αγωνιστικές και μονά play off/play out

Super League 2 με 22 αγωνιστικές και μονά play off/play out

Η Super League 2 ανακοίνωσε πως το πρωτάθλημα της φετινής σεζόν θα διεξαχθεί με 22 αγωνιστικές στην κανονική περίοδο, ενώ στα play off και τα play out οι ομάδες θα παίξουν άλλα 5 ματς.

Η ΕΠΟ ζήτησε από τη Super League 2 να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα μέχρι τις 19 Μαΐου 2021. Συνεπώς, κρίθηκε απαραίτητο να αλλάξει ο τρόπος διεξαγωγής της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αρχικά, στην κανονική περίοδο, θα γίνουν κανονικά 22 αγωνιστικές. Δεν αλλάζει κάτι εδώ. Ωστόσο, τα play off (θέσεις 1-6) και τα play out (θέσεις 7-12) του πρωταθλήματος θα γίνουν σε 5 αγωνιστικές και όχι 10. Άρα θα διεξαχθεί μόνο ένας γύρος σε αυτές τις διαδικασίες. Ενώ συνολικά κάθε ομάδα θα αγωνιστεί 27 φορές τη φετινή σεζόν.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση της Super League 2:

«Μετά από έγγραφο της Ε.Π.Ο. όπου ζητείται η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Super League 2, συμπεριλαμβανομένων των πλέι οφ και πλέι αουτ έως τις 19/5/2021, το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε όπως τροποποιηθεί η προκήρυξη του πρωταθλήματος, το οποίο θα διεξαχθεί σε 27 αγωνιστικές, 22 κανονικής διάρκειας και μονοί αγώνες πλέι οφ και πλέι άουτ.

Η διαδικασία του τρόπου διεξαγωγής των μονών αγώνων θα καθοριστεί σε νέο διοικητικό συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4/1/20 και ώρα 14:00».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ