Δόξα Δράμας – Εργοτέλης 1-0

Δόξα Δράμας – Εργοτέλης 1-0

Η Δόξα Δράμας επικράτησε με 1-0 του Εργοτέλη χάρη σε όμορφο γκολ του Μενσά και έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί των Κρητικών.

Σπουδαία νίκη για τη Δόξα Δράμας που επικράτησε με 1-0 του Εργοτέλη στο εξ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της Super League 2. Παρά την ήττα μετά από τρεις σερί νίκες οι Κρητικοί έμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας με 19 βαθμούς ενώ η Δόξα ανέβηκε στους 11 έχοντας και δύο ματς λιγότερα.

Ο Στεφανάκος με εκπληκτικές επεμβάσεις κράτησε το μηδέν στο πρώτο ημίχρονο και στο 45′ ο Μενσά με τρομερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εργοτέλης πίεσε για την ισοφάριση, είχε δοκάρι με τον Μανουσάκη στο 76′ αλλά δεν μπόρεσε να βρει το γκολ με τη Δόξα να παίρνει την σπουδαία νίκη.

Δόξα Δράμας (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Σπυρόπουλος, Μαυριάς, Παπαργυρίου, Παρασκευάς, Αγιώτης (18′ λ.τ Κουκόλης), Χάμοντ, Μενσά (84′ ΄λ.τ Φυτόπουλος), Αγγελόπουλος (84′ Πινδώνης), Βάντερσον (64′ Μπελεβώνης), Μπαράνκο (84′ Σαμπανίδης).

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Νεράλ (63′ Κατσούρρι), Σερβιλάκης (85′ Μποτέ), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέϊος, Τσέλιος, Μπουτσάκης (63′ Κωστανάσιος), Μανουσάκης, Κοκκίνης (46′ Μπουρσέλης), Πατρινός (46′ Κόνραντ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ