«Εξάστερος» Εργοτέλης διέλυσε τη Δόξα (6-0), Έσπασε το… ρόδι η Ιεράπετρα (2-3)

«Εξάστερος» Εργοτέλης διέλυσε τη Δόξα (6-0), Έσπασε το… ρόδι η Ιεράπετρα (2-3)

Ο Εργοτέλης συνέτριψε με 6-0 την Δόξα Δράμας για την 13η αγωνιστική της Super League 2 και παρέμεινε μόνος στην κορυφή της Super League 2! Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την Ιεράπετρα που έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 3-2 του Καραϊσκάκη στην Άρτα. Στο μηδέν τα ματς σε Λάρισα και Χανία.

Ο Εργοτέλης συνέτριψε με 6-0 την Δόξα Δράμας για την 13η αγωνιστική της Super League 2 και παρέμεινε μόνος στην κορυφή της Super League 2! Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την Ιεράπετρα που έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 3-2 του Καραϊσκάκη στην Άρτα.

Εγοτέλης – Δόξα Δράμας 6-0

Εκκωφαντικός Εργοτέλης! Η ομάδα της Κρήτης δε χαρίστηκε στη Δόξα Δράμας και την συνέτριψε με 6-0 για την την 13η αγωνιστική της Super League 2, παραμένοντας μόνος στην κορυφή της Super League 2.

Αν και ο ρυθμός του πρώτου ημιχρόνου ήταν… ήρεμος, οι γηπεδούχοι πάτησαν… γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο και με ένα φοβερό 20λεπτο έφτασε το σκορ στα… ύψη και πήρε μία πολύ σημαντική νίκη, ανεβαίνοντας στους 28 βαθμούς.

Ο Εργοτέλης άνοιξε το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό με τον Τσέλιο, με το 1-0 να παραμένει μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου… Κάπου εκεί οι γηπεδούχοι ανέβασαν ταχύτητες και ο Κόντραντ έγραψε το 2-0 στο 49ο λεπτό.

Μανουσάκης, Πατρινός και Μπουρσέλης έκαναν το 5-0, με τον Πατρινό να σκοράρει το δεύτερο προσωπικό του γκολ και να διαμορφώνει το τελικό 6-0 για τον Εργοτέλη!

ΑΕ Καραϊσκάκης – ΟΦ Ιεράπετρας 2-3

Την πρώτη του νίκη πανηγύρισε ο ΟΦ Ιεράπετρας και μάλιστα με ανατροπή καθώς επικράτησε με 3-2 του ΑΕ Καραϊσκάκης, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League 2. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην… παρθενική τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα μετά από 13 αγωνιστικές!

Παρότι οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν, η ομάδα της Ιεράπετρας απάντησε άμεσα και μάλιστα με ένα τρομερό γκολ του Κούστα. Ο επιθετικός της Ιεράπετρας κοντρόλαρε πανέμορφα την μπάλα με το στήθος και με ένα τρομερό γυριστό, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καραϊσκάκη, ισοφαρίζοντας σε 1-1… Ένα γκολ που θα το ζήλευε ακόμη και ο… Ζλάταν!

Μάλιστα, πριν καν λήξει το πρώτο μέρος ο Χιντζίδης έφερε «τούμπα» το ματς με έναν τρομερό κεραυνό από τα 30 μέτρα. Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Καραϊσκάκης έφερε το ματς και πάλι στα ίσα με τον Δούμτσιος να ισοφαρίζει σε 2-2, πριν έρθει ξανά ο Κούστα στο 65ο λεπτό, με τον Αλβανό μεσοεπιθετικό να διαμορφώνει το τελικό 3-2 για τον ΟΦ.

Στα άλλα δύο παιχνίδια της αγωνιστικής ο Απόλλωνας Λάρισας έμεινε στο 0-0 με τα Τρίκαλα όπως και τα Χανιά με τον Λεβαδειακό που έμεινε στο -4 από τον πρωτοπόρο Εργοτέλη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ