Play Off: Κορυφή για Λεβαδειακό και Ιωνικό, στο κόλπο ο Εργοτέλης (vids)

Play Off: Κορυφή για Λεβαδειακό και Ιωνικό, στο κόλπο ο Εργοτέλης (vids)

Βοιωτοί και Νικαιώτες ισοβαθμούν με 50 βαθμούς, ενώ οι Κρητικοί πέρασαν νικηφόρα από την έδρα της Ξάνθης. Δραματική η τελευταία αγωνιστική.

Στην κυριολεξία στο φινάλε θα κριθεί στη Superleague 2 η απ’ ευθείας άνοδος και η συμμετοχή στο μπαράζ! Με τα αποτελέσματα που διαμορφώθηκαν, τέσσερις ομάδες διεκδικούν τις δύο θέσεις στην πέμπτη και τελευταία αγωνιστική των Play Off, η οποία θα διεξαχθεί την Τετάρτη 19 Μαΐου.

Λεβαδειακός και Ιωνικός ισοβαθμούν στην πρώτη με 50 βαθμούς, μετά τις νίκες τους επί των Χανίων με 3-0 και Διαγόρα με 5-3 αντίστοιχα, ενώ ο Εργοτέλης έπιασε την Ξάνθη στη δεύτερη θέση με 48′, μετά το «διπλό» του στα Πηγάδια με 1-0.

Πλέον, οι τέσσερις μονομάχοι θα λύσουν τις διαφορές τους σε μεταξύ τους αναμετρήσεις, με την Ξάνθη να φιλοξενεί τον Λεβαδειακό και τον Ιωνικό τον Εργοτέλη.

Ο Λεβαδειακός υπερέχει του Ιωνικού στην ισοβαθμία, επειδή έχει καλύτερη άμυνα, ενώ στην ισοβαθμία του Εργοτέλη με την Ξάνθη, υπερτερεί ο πρώτος γιατί έχει καλύτερα αποτελέσματα.

Βαθμολογία

  1. Λεβαδειακός 50
  2. Ιωνικός 50
  3. Εργοτέλης 48
  4. Ξάνθη 48
  5. Κισσαμικός 39
  6. Διαγόρας 30

Κριτήρια Ισοβαθμίας

Στις ισοβαθμίες τα κριτήρια κατάταξης κατά σειρά είναι τα εξής:

α. Σε περίπτωση που από τον ανωτέρω πίνακα προκύπτει ισοβαθμία ομάδων, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με κριτήριο το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά στους μεταξύ τους αγώνες.

β. Αν, μετά τη σύνταξη και του παραπάνω βοηθητικού πίνακα, προκύπτει νέα ισοβάθμιση ομάδων, τότε για τις ομάδες που εκ νέου ισοβαθμούν, συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με κριτήριο τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στους μεταξύ τους αγώνες.

γ. Αν, μετά τη σύνταξη και του παραπάνω βοηθητικού πίνακα, προκύπτει νέα ισοβάθμιση ομάδων, τότε για τις ομάδες που εκ νέου ισοβαθμούν, συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με κριτήριο τη διαφορά τερμάτων στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.

δ. Αν, μετά τη σύνταξη και του παραπάνω βοηθητικού πίνακα, προκύπτει νέα ισοβάθμιση ομάδων, τότε για τις ομάδες που εκ νέου ισοβαθμούν, συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με κριτήριο την καλύτερη επίθεση στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.

ε. Εάν και τότε προκύψει νέα ισοβαθμία ομάδων τότε συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με κριτήριο την καλύτερη άμυνα στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων

Η επόμενη και τελευταία αγωνιστική (19/5, 15:30)

Ιωνικός-Εργοτέλης

Ξάνθη-Λεβαδειακός

Κισσαμικός-Διαγόρας

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΩΝ

Ξάνθη – Εργοτέλης 0-1

Σκόρερ: 46′ Τσέλιος

Ξάνθη (Τεννές): Ίτσο, Τ. Παπάζογλου, Μικελτάτζε (78′ Βόλτερς), Τάτος, Πέτροβιτς (53′ Καπνίδης), Θ. Παπάζογλου, Βέρκερ, Τζούρμαν (53′ Σιατραβάνης), Έμπερτ, Παντελιάδης (59′ Ντίνας), Θυμιάνης (53′ Δημούτσος).

Εργοτέλης (Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Κόλα, Πέιος, Σερβιλάκης, Μπουρσέλης, Τσέλιος (66′ Κοκκίνης), Μπουτσάκης (46′ Αμπντουλαχί), Μανουσάκης (78′ Κωστανάσιος), Κόνραντ (61′ Πατρινός).

Λεβαδειακός – Χανιά 3-0

Σκόρερ: 27′ Ενομό, 61′ Μεχία, 90′ Λιάγκας

Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος): Στογιάνοβιτς, Δημόπουλος (46′ Καραχάλιος), Μύγας, Λιάγκας, Παναγιώτου, Νίκας (64′ Κονέ), Μεχία, Ενομό (85′ Κωστή), Πόλετο, Συμελίδης (64′ Μαρίνος), Μπιανκόνι (46′ Μυτίδης).

Χανιά (Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Αναστασόπουλος, Ζιούλης, Ανδρέου, Σωτηράκος, Καρτσαμπάς (59′ Πλέγας), Παναγιωτούδης (66′ Κάρλος), Τριανταφυλλάκος (66′ Μπραμπίγια), Κάσσος, Βασιλόγιαννης (86′ Δημητριάδης), Διαμαντόπουλος (66′ Σουντουρά).

Διαγόρας – Ιωνικός 3-5

Σκόρερ: 10′ Σμυρλής, 12′ Αθανασίου πέναλτι, 60′ Νάτσης / 16′ Κύργιας, 40′ Νιάσε, 45′ Ρόλε, 53′ Κάστρο, 69′ Κουιρουκίδης

Διαγόρας (Θεοδοσιάδης): Μπιντσής, Αθανασίου, Σμυρλής (74′ Χότζα), Κοντοχρήστος, Κωστούλας, Μανωλάκης (46′ Νάτσης), Τσιαντούλας, Ρουγκάλας, Σανδραβέλης (55′ Δημήτρουλας), Μασούρας (42′ Κάκκο), Μπαστακός.

Ιωνικός (Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Αμπούντ-Ομάρ, Μουστάκης, Παπαγεωργίου, Κύργιας, Γκοτσούλιας, Νιάσε (58′ Κουϊρουκίδης), Μουμίν, Μάναλης, Ρόλε, Κάστρο (66′ Σινγκ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ