Υποβιβάστηκε η ΑΕ Καραϊσκάκης (0-3), σώθηκε η Δόξα Δράμας (1-2)

Υποβιβάστηκε η ΑΕ Καραϊσκάκης (0-3), σώθηκε η Δόξα Δράμας (1-2)

Η ΑΕ Καραϊσκάκης ηττήθηκε με 3-0 από τον ΟΦ Ιεράπετρας και υποβιβάστηκε στη Football League, ενώ η Δόξα Δράμας κέρδισε εκτός έδρας με 2-1 την Παναχαϊκή και παρέμεινε στη Superleague. Με νίκη έκλεισαν τα Τρίκαλα τη διαδικασία των play out. Δείτε την τελική κατάταξη της βαθμολογίας.

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των play out της Superleague 2, με την ΑΕ Καραϊσκάκης να χάνει με 3-0 εντός έδρας από τον ΟΦ Ιεράπετρας και να υποβιβάζεται, ακολουθώντας τους Κρητικούς στη Football League.

Την ίδια στιγμή, η Δόξα Δράμας πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Παναχαϊκής με 2-1 και κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία, ενώ τα Τρίκαλα νίκησαν με 3-1 τον Απόλλωνα Λάρισας.

Η ΑΕ Καραϊσκάκης ήθελε πάση θυσία τη νίκη και ήττα/ισοπαλία της Δόξας Δράμας την τελευταία αγωνιστική αλλά τίποτα από τα δύο δεν συνέβη. Ο ΟΦ Ιεράπετρας με γκολ των Γκίνι, Κούστα και Τσιλιγκίρη πήρε τη νίκη με 3-0 στην Άρτα, και υποχρέωσε την ΑΕ Καραϊσκάκης να ακολουθήσει τους Κρητικούς στη Football League.

Παράλληλα, η Δόξα Δράμας έφυγε με το διπλό από την έδρα της Παναχαϊκής. Ο Μπρους άνοιξε το σκορ στο 17′ για τους γηπεδούχους, η Δόξα ισοφάρισε με πέναλτι του Μαυρία στο 32′ και έκανε την ανατροπή με τον Κοντό στο 58′.

Τέλος, τα Τρίκαλα πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στα play out, επικρατώντας με 3-1 του Απόλλωνα Λάρισας. Ο Σταμάτης στο 40′ έδωσε το προβάδισμα στα Τρίκαλα, ο Τασιούλης ισοφάρισε στο 42′ αλλά ο Ριζογιάννης με πέναλτι στο 44′ έκανε το 2-1, ενώ ο Ευθυμίου στο 78′ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής:

ΑΕ Καραϊσκάκης – ΟΦ Ιεράπετρας 0-3
Παναχαϊκή – Δόξα Δράμας 1-2
Τρίκαλα – Απόλλων Λάρισας 3-1

Η τελική βαθμολογία:

7.Παναχαϊκή 37
8.Τρίκαλα 29
9.Απόλλων Λάρισας 29
10.Δόξα Δράμας 28
11.ΑΕ Καραϊσκάκης 24
12.ΟΦ Ιεράπετρα 20

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ