Διαψεύδει για Πινακά η ΑΕΛ

Διαψεύδει για Πινακά η ΑΕΛ

Οι «βυσσινί» υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τον Πινακά και τον κοστολογούν στα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Δημοσίευμα κυριακάτικης αθλητικής εφημερίδας έγραφε ότι η Λάρισα συμφώνησε με τον Ολυμπιακό στη μεταγραφή του Δημήτρη Πινακά αντί 1 εκατομμυρίου ευρώ. Αλλά η ΑΕΛ αντέδρασε και με ανακοίνωση της διέψευσε τα περί συμφωνίας και ανέφερε πως πουλά τον 19χρονο επιθετικό μόνο με 2 εκατομμύρια ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Τις τελευταίες ημέρες διάφορα κατευθυνόμενα δημοσιεύματα, παραπληροφορούν με σκοπιμότητα το ποδοσφαιρικό κοινό, περί του ότι δήθεν η ΑΕΛ έχει πωλήσει άλλοτε αντί 500.000 ευρώ και άλλοτε αντί 1.000.000 ευρώ τον 19χρονο ποδοσφαιριστή μας, Δημήτριο Πινακά, στον Ολυμπιακό.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να κάνει γνωστό ότι ανεξαρτήτως σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν δεν ξεπουλάει τους ποδοσφαιριστές της, γιατί ούτε οικονομικά προβλήματα έχει, ούτε είναι καμία ομάδα δορυφόρος, όπως δυστυχώς είναι αρκετές της Super League κάτι που ανεδείχθη με ακραίο τρόπο στη διαδικασία των play out.

Ήδη στον κύριο Κούγια έχουν γίνει δύο προτάσεις για την αγορά του Δημήτρη Πινακά:

1. H μία μέσω του μάνατζέρ του στη Γερμανία, Κώστα Σπανουδάκη, για ιταλική ομάδα για ποσό 1.200.000 ευρώ και

2. H άλλη από ελληνική ομάδα για ποσό 1.500.000 ευρώ συν 15% ποσοστό μεταπώλησης.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ για την πώληση του ποδοσφαιριστή Πινακά απαιτεί τουλάχιστον 2.000.000 ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης γιατί ποδοσφαιριστές με τα προσόντα του Δημήτρη Πινακά σε ηλικία 19 ετών, δεν υπάρχουν ούτε στην Ελλάδα, αλλά ούτε και στην Ευρώπη.

Εφόσον η ΑΕΛ δεν εισπράττει τα χρήματα τα οποία έχουν κοστολογήσει για τον Δημήτρη Πινακά, ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στην ΑΕΛ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ