Στον ΠΑΟΚ Β’ ο πρωταγωνιστής του σκανδάλου «Πλατανιάς» και ο… Φασίδης!

Στον ΠΑΟΚ Β’ ο πρωταγωνιστής του σκανδάλου «Πλατανιάς» και ο… Φασίδης!

Απίστευτο κι όμως... ελληνικό: Στον ΠΑΟΚ Β' ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος, πρωταγωνιστής στην υπόθεση «Πλατανιάς», και ο Βασίλης Φασίδης, η «κρυφή μεταγραφή» μεταγραφή του ΠΑΟΚ από την Ξάνθη!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει φέτος η Superleague 2, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου θα συμμετέχουν οι Β’ ομάδες του Big-4. Ο Ολυμπιακός Β’ και ο ΠΑΟΚ Β’ τοποθετήθηκαν στον Βόρειο όμιλο, ενώ οι αντίστοιχες ομάδες της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού βρίσκονται στον Νότιο.

Πρόκειται για ομάδες που δημιουργήθηκαν με στόχο την ανάδειξη νέων ταλέντων, αλλά και για να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να βελτιωθούν παίκτες που δεν υπολογίζονται για τις πρώτες ομάδες των τεσσάρων μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αν ρίξει κανείς μια ματιά στα ρόστερ των ομάδων που προαναφέραμε θα δει παίκτες από τις Κ21, αλλά και ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν με προοπτική να βελτιωθούν και να διεκδικήσουν στο μέλλον τις πιθανότητές τους να βρεθούν στις πρώτες ομάδες.

Αυτό που έχει μεγάλο ενδιαφέρον είναι το ρόστερ της ομάδας Β’ του ΠΑΟΚ, όπου μεταξύ άλλων υπάρχουν δύο ποδοσφαιριστές, που πρωταγωνίστησαν στα δύο μεγαλύτερα σκάνδαλα των τελευταίων ετών στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος και ο Βασίλης Φασίδης.

Ο πρώτος το 2017 όταν αγωνιζόταν στον Πλατανιά είχε πρωταγωνιστήσει στη σκευωρία εναντίον του Ολυμπιακού… ανακαλύπτοντας επεισόδια στο παιχνίδι που είχαν δώσει οι δύο ομάδες στο «Γ. Καραϊσκάκης». Το ματς των δύο συλλόγων, για την 26η αγωνιστική της Superleague 2016-2017, είχε πραγματοποιηθεί την 1η Απριλίου του 2017.

Στις 20 του ίδιου μήνα ο Αποστολόπουλος ερωτηθείς για το αν γνωρίζει κάτι για «επεισόδια» στη διάρκεια του ημιχρόνου, με δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό είχε απαντήσει ότι δεν γνωρίζει τι είχε συμβεί στη φυσούνα του φαληρικού γηπέδου, καθώς βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο, κάνοντας προθέρμανση για το δεύτερο μέρος.

«Εγώ δεν μπήκα στη φυσούνα στο δεύτερο ημίχρονο. Ακουσα ότι έγιναν κάποια πράγματα στη φυσούνα. Δεν έχω όμως ξεκάθαρη άποψη για να πω τι έχει γίνει ακριβώς. Νομίζω στη φυσούνα στο ημίχρονο. Εγώ ήμουν στον αγωνιστικό χώρο και δεν ξέρω τι είχε γίνει. Ακριβώς τι έχει γίνει δεν γνωρίζω», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Μετά, όμως, άλλαξε στάση και κατέθεσε ότι δεν ήταν στον αγωνιστικό χώρο, όπως είπε στη συνέντευξή του, αλλά στα αποδυτήρια και μάλιστα ήταν παρών στα υποτιθέμενα επεισόδια. Η συνέχεια γνωστή. Ο Ολυμπιακός δικαιώθηκε, με τον Αποστολόπουλο και τους συν αυτώ να εκτίθονται ανεπανόρθωτα στα μάτια της φίλαθλης κοινής γνώμης.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΑΣΙΔΗΣ – Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΠΟΤΕ…

Οσον αφορά στον Βασίλη Φασίδη, το καλοκαίρι του 2019, όταν αγωνιζόταν στην Ξάνθη, είχε πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ έναντι 500.000 ευρώ. Μια μεταγραφή, την οποία όμως δεν ανακοίνωσε καμία από τις δύο ομάδες, με τον Δικέφαλο στη συνέχεια να τον παραχωρεί ως δανεικό στους Ακρίτες, πάλι χωρίς ανακοίνωση. Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης είχε δώσει το εντυπωσιακό ποσό των 500.000 ευρώ + το ΦΠΑ στην Ξάνθη για να πάρει τον Φασίδη, ο οποίος την προηγούμενη χρονιά είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο. Είχε κάνει μόλις 3 συμμετοχές σε όλη την προηγούμενη σεζόν, ενώ 4 χρόνια που βρισκόταν στην Ξάνθη, πριν πάρει τη μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, είχε κάνει παίξει μόνο σε 23 παιχνίδια.

Γι’ αυτόν τον παίκτη ο Δικέφαλος του Βορρά είχε δώσει 500.000 ευρώ στην Ξάνθη, με τη μεταγραφή του να μένει κρυφή και τον ΠΑΟΚ να μην αναφέρει στην ιστοσελίδα του ότι έχει τον δώσει ως δανεικό στην ακριτική ομάδα, σε αντίθεση με τους Μελιόπουλο, Γκαργκαλατζίδη και Μουλέν, οι οποίοι επίσης είχαν δοθεί στην Ξάνθη, αλλά φαινόντουσαν κανονικά στη σχετική λίστα.

Η μεταγραφή του Φασίδη κοινοποιήθηκε στην ΕΠΟ την 1η Ιουλίου 2019, ημέρα έναρξης της μεταγραφικής περιόδου. Με τον ποδοσφαιριστή να υπογράφει συμβόλαιο έως 30/06/2023. Στις 2 Ιουλίου 2019, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε την ΕΠΟ και τη Super League για την εκ νέου παραχώρηση του Βασίλη Φασίδη στην ΠΑΕ Ξάνθη, με διετή δανεισμό (30/06/2021). Κάτι που επίσης δεν ανακοινώθηκε. Ούτε από τους Θεσσαλονικείς, αλλά ούτε και από την ακριτική ομάδα!

Ο ΠΑΟΚ μάλιστα, όπως είχε προκύψει από το σχετικό έγγραφο, όχι μόνο πλήρωσε μισό εκατομμύριο, συν το ΦΠΑ μιας μεταγραφής που δεν ανακοίνωσε ποτέ, αλλά έδωσε τα λεφτά σε μόλις δύο δόσεις των 250.000 ευρώ. Και σε διάστημα μόλις 15 ημερών: Στις 05 Ιουνίου 2019 η πρώτη δόση και στις 20 Ιουνίου 2019 η δεύτερη δόση…

Μια μεταγραφή, που είχε σηκώσει σκόνη στην περίφημη υπόθεση ΠΑΟΚ και Ξάνθης. Την περίφημη πολυϊδιοκτησία. Θέμα στο οποίο πρωταγωνίστησαν ο ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδη, η Ξάνθη και ο ανιψιός του μεγαλομετόχου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Γιάννης Καλπαζίδης, ο οποίος από σερβιτόρος βρέθηκε εκατομμυριούχος και ιδιοκτήτης ακινήτων που άνηκαν στην ΠΑΕ Ξάνθη και τους τότε ιδιοκτήτες της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ