Μεγάλες επιστροφές – Ανατολάκης και Μανιάτης στον Ολυμπιακό Β’

Μεγάλες επιστροφές – Ανατολάκης και Μανιάτης στον Ολυμπιακό Β’

Ο Ολυμπιακός ενίσχυσε την ομάδα Β' με δύο από τους σημαντικότερους Ελληνες ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα του: Ανατολάκης, Μανιάτης είναι πάλι εδώ.

Ο Ολυμπιακός πάντα σέβεται το παρελθόν του και τα πρόσωπα που έχουν συμβάλει στην κατάκτηση των τίτλων, αλλά και το χτίσιμο του θρύλου του, στο πέρασμα των χρόνων. Και αυτό το αποδεικνύει για ακόμη μία φορά. Καθώς από σήμερα, ο Γιώργος Αντολάκης και ο Γιάννης Μανιάτης, είναι πάλι μέλη της οικογένειας του συλλόγου.

Οπως ανακοινώθηκε από τους Ερυθρόλευκους, ο «Ανατόλ», που συγκίνηση το πανελλήνιο με την αξιοπρέπεια που επέδειξε στις δικές του δύσκολες στιγμές το τελευταίο διάστημα, αλλά και ο Μανιάτης, που προσέφερε τα μέγιστα στο διάστημα της παρουσίας του και έφτασε να γίνει και αρχηγός των Πειραιωτών, γυρίζουν για να στελεχώσουν την ομάδα Β’ του Ολύμπιακού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την περαιτέρω στελέχωση της Ομάδας U23 (ομάδα Β) του συλλόγου.

Καθήκοντα Διευθυντή της Ομάδας Β αναλαμβάνει ο Γιάννης Μανιάτης.

Καθήκοντα Γενικού Αρχηγού της Ομάδας Β αναλαμβάνει ο Γιώργος Ανατολάκης».

Η επιλογή των δύο παλαιμάχων του Ολυμπιακού μόνο τυχαία δεν ήταν. Οι σκέψεις υπήρχαν εδώ και καιρό. Αλλά τώρα ήρθε η ώρα να επιστρέψουν στον σύλλογο, για να βοηθήσουν με την εμπειρία, τις παραστάσεις, αλλά και την παρουσία τους την ομάδα στην οποία έζησαν τις καλύτερες στιγμές της καριέρας τους. Επιλογές που έγιναν και επειδή ο Ολυμπιακός θέλει να «χτίσει» ποδοσφαιρικούς παράγοντες μέσα από τη δική του οικογένεια, αλλά και διότι η διοίκηση ήθελε δύο σημαντικά πρόσωπα του παρελθόντος, να βοηθήσουν τον Αριέλ Ιμπαγάσα, αλλά και να δείχνουν τον δρόμο στα νέα παιδιά της ομάδας Β’.

Ανατολάκης και Μανιάτης έχουν κατακτήσει τα πάντα στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό. Συνδυάζουν 16 πρωταθλήματα και 6 Κύπελλα. Ολα με την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο «Ανατόλ» αποτελεί μία από τις πιο εμβληματικές φιγούρες στην ιστορία του Ολυμπιακού. Μέλος της πρώτης ομάδας των 7 σερί τίτλων, ολοκλήρωσε την καριέρα του με 362 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τους Ερυθρόλευκους, στους οποίους πήγε τον Ιανουάριο του 1997 και έφυγε το καλοκαίρι του 2007!

Από την πλευρά του ο Μανιάτης αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό από τον Ιανουάριο του 2011 έως τον Γενάρη του 2017, όταν αποχώρησε για τον Ατρόμητο. Συνολικά με την ερυθρόλευκη φανέλα είχε 152 συμμετοχές, 11 γκολ και 20 ασίστ, ενώ από την 3η σεζόν του στον Πειραιά έγινε ένας εκ των αρχηγών της ομάδας!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ