Καλογερόπουλος – Ο μικρός που οδηγεί τον Ολυμπιακό Β’

Καλογερόπουλος – Ο μικρός που οδηγεί τον Ολυμπιακό Β’

Σε καλό δρόμο ο Ολυμπιακός Β’ ενόψει της έναρξης της Superleague 2 – Οι Ερυθρόλευκοι νίκησαν σε φιλικό τον Λεβαδειακό 1-0, με γκολ του Καλογερόπουλο, ο οποίος φέτος θα είναι ένα από τα αστέρια της β' ομάδας των Πειραιωτών.

Δυνατό φιλικό ενόψει της έναρξης της Superleague 2 έδωσε ο Ολυμπιακός Β’, με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού να κερδίζει στη Βοιωτία τον Λεβαδειακό με 1-0. Στο φιλικό που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (23/10) οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν στην Λιβαδειά με 1-0, χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Καλογερόπουλος.

Ο νεαρός αμυντικός σκόραρε στο πρώτο ημίχρονο με κεφαλιά και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο 17χρονος σέντερ μπακ ήταν πέρσι μια από τις… αποκαλύψεις του Πέδρο Μαρτίνς, με τον Πορτογάλο προπονητή να του δίνει χρόνο συμμετοχής στα πλέι οφ. Συνολικά, πραγματοποίησε 3 συμμετοχές και μάλιστα στην αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη έγινε ο νεότερος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε βασικός.

Ο Αλέξανδρος Καλογερόπουλος έπαιξε σε ηλικία 16 ετών και 287 ημερών, αφήνοντας πλέον στη δεύτερη θέση τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, ο οποίος είχε παίξει ως βασικός σε ηλικία 17 ετών και 42 ημερών, ενώ στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας βρίσκεται ο επίσης πρώην ερυθρόλευκος Νέρι Καστίγιο, που είχε παίξει σε ηλικία 18 ετών και 262 ημερών.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στη βασική 11άδα εκτός από τον Καλογερόπουλο, μεταξύ άλλων βρέθηκαν οι Αποστολόπουλος, Σουρλής και Μπα, οι οποίοι επίσης έχουν παίξει στην πρώτη ομάδα, αλλά και ο Δημήτρης Πινακάς, που αποκτήθηκε από την ΑΕΛ. Την αποκάλυψη της περσινής Superleague, με τον νεαρό άσο να κάνει σπουδαίες εμφανίσεις με τους Βυσσινί.

Οι Ερυθρόλευκοι στο φιλικό παιχνίδι που έδωσαν με τον Λεβαδειακό είχαν πολύ καλή εικόνα και έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, ενόψει της πρώτης αγωνιστικής, στην οποία θα αντιμετωπίσουν εντός έδρας τα Τρίκαλα.

Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στις 31/10, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στον Βόρειο όμιλο της Superleague 2, στον οποίο βρίσκονται επίσης οι ΑΕΛ, Αλμωπός Αριδαίας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Βέροια, Θεσπρωτός, Νίκη Βόλου, Ξάνθη, Πανσερραϊκός, ΠΑΟΚ Β’, Πιερικός, Τρίγλια και Τρίκαλα

Η βασική 11άδα του Ολυμπιακού στο φιλικό με τον Λεβαδειακό: Καραργύρης, Νίκολιτς, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Καλογερόπουλος, Σαπουντζής, Κωστή, Σουρλής, Μαρίνος, Μπα, Βοΐλης. Έπαιξαν και οι Στουρνάρας, Νίκας, Κινκουέ, Κεραμίδας, Μαυρουδής, Τσέλιος, Πινακάς.​

Λεβαδειακός: Σαμάσα, Μανιώτης, Μπαχανάκ, Νίκας, Τσάπρας, Μουτίνιο, Παναγιώτου, Κονέ, Βλάχος, Δούμτσιος και Αραβίδης.

Πάγκος: Αγγελόπουλος, Λιάγκας, Βήχος, Χάμοντ, Λινάρδος, Βρακάς, Πολέτο, Νίλι, Καραμπάς και Τσιώλης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ