Αναβολή στο Χανιά-Καλαμάτα

Αναβολή στο Χανιά-Καλαμάτα

Ο αγώνας ανάμεσα στα Χανιά και την Καλαμάτα αναβλήθηκε, λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στην ομάδα της Μαύρης Θύελλας.

Την Κυριακή (31/10) είχε οριστεί η αναμέτρηση ανάμεσα στα Χανιά και την Καλαμάτα για την πρεμιέρα της Superleague2, αναβλήθηκε όπως έκαναν γνωστό οι Μεσσήνιοι, καθώς υπάρχουν κρούσματα κορωνοϊού στη Μαύρη Θύελλα.

Στην ομάδα της Καλαμάτας βρέθηκαν 8 θετικά κρούσματα μετά από έλεγχο και σύμφωνα με την Superleague2 όταν υπάρχουν πάνω από 7 κρούσματα ο εκάστοτε αγώνας αναβάλλεται.

Η ανακοίνωση της Καλαμάτας: «Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει ότι κατά το δειγματοληπτικό έλεγχο covid-19 που έγινε σήμερα, βρέθηκαν 8 ποδοσφαιριστές θετικοί στον κορωνοϊό. Τα αποτελέσματα στάλθηκαν στη Superleague 2 και η ομάδα μας ζήτησε την αναβολή του παιχνιδιού της Κυριακής στα Χανιά, αίτημα το οποίο έκανε δεκτό η διοργανώτρια αρχή».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League 2: «Σας γνωρίζουμε ότι ο αγώνας Χανιά – Καλαμάτα στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2021-2022, που είχε αρχικά ορισθεί για την Κυριακή 31.10.2021 και ώρα 15:00 στο Γήπεδο Περιβολίων αναβάλλεται λόγω Covid-19 και θα ορισθεί με νεότερο έγγραφό μας».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ