Supeleague 2 – Ματσάρα με αγγλικό σκορ στη Λάρισα – Τρίκαλα, σπουδαίο διπλό του Διαγόρα στην Κρήτη

Supeleague 2 – Ματσάρα με αγγλικό σκορ στη Λάρισα – Τρίκαλα, σπουδαίο διπλό του Διαγόρα στην Κρήτη

Τι και αν βρέθηκαν να χάνουν με 3-1, τα Τρίκαλα κατάφεραν να κάνουν σπουδαίο come back και να φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Λάρισα. Μεγάλη νίκη του Διαγόρα Ρόδου στην έδρα του Ηρόδοτου. Βαθμό στο 90+6 για τα Χανιά κόντρα στο Αιγάλεω.

H πρεμιέρα της Superleague 2 έκρυβε αρκετές συγκινήσεις,  μπόλικα γκολ,αλλά και πέναλτι(6). Στην μόνη αναμέτρηση που δεν υπήρξε σκορ ήταν στο Ηρακλής Νίκη Βόλου. Στα υπόλοιπα ματς η  Ξάνθη αν και προηγήθηκε στην έδρα του Πιερικού, δεν κατάφερε  να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από την Κατερίνη.Ματς για γευρά νεύρα διεξήχθη στη Λάρισα με τον Απόλλων να αναδεικνύεται ισόπαλος 3-3 με τα Τρίκαλα να φεύγουν με το βαθμο της ισοπαλίας χάρις στα τέρματα του Ελευθεριάδη στο φινάλε.Μεγάλη νίκη του Διαγόρα Ρόδου στην έδρα του Ηρόδοτου. Βαθμό στο 90+6 για τα Χανιά κόντρα στο Αιγάλεω.

«Απέδρασε» με το διπλό ο Διαγόρας 

Σπουδαία νίκη για το Νότιο όμιλο πήρε η ομαδα του Διαγόρα Ρόδου, στην έδρα του Ηρόδοτου με 1-2, ξεκινώντας έτσι με τρίποντο τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα. Η ομάδα της Ρόδου προηγήθηκε πολύ νωρίς (8′) με τον Κουρουικίδη από το σημείο του πέναλτι, όμως οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον ίδιο τρόπο σοτ 33′ με τον Χατζησάβα. Την νίκη στους φιλοξενούμενους χάρισε ο Σίντζι στο 76, γράφοντας το 1-2 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ματς ακατάλληλο για καρδιακούς στη Λάρισα

Αν και είναι πολύ νωρίς το συγκεκριμένο ματς βάζει υποψηφιότητα για ένα από τα καλύτερα της χρονιάς. Απόλλων Λάρισας και Τρίκαλα μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας έπειτα από ένα χορταστικό 3-3. Ο Κανούλιας έκανε το 1-0 στο 13′, ο Γιαννίτσης διπλασίασε τα τέρματα για τον Απόλλων, με τον Ριζογιάννη να μειώνει στο 30′ με πέναλτι σε 2-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου. Ο Λίταινας έκανε το 3-1 στο 71 από την άσπρη βούλα… και έκει που όλοι νόμιζαν ότι το ματς είχε κριθεί ο Ελευθεριάδης χτύπησε δις (80′),(86′) και ολοκλήρωσε ένα σπουδίο come back για την ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι τελειώσαν με 10 λόγω αποβολής του Ευθυμίου στο 89′.

Πρεμιέρα με γκέλα για την Ξάνθη 

Δεν ξεκίνησε ιδανικά το πρωτάθλημα για τους Θρακιώτες καθώς άφησαν τους δυό πρώτους τους βαθμούς στην έδρα του Πιερικού. Οι φιλοξενούμενο προηγήθηκαν στο 23′ με πέναλτι του Διαμαντόπουλου, ενώ σπατάλησαν πολλές ευκαιρίες για να διευρύνουν το προβάδισμά τους. Όσο παρέμενε το 0-1 ο Πιερικός ήταν ζωντανός στο παιχνίδι, και τελικά στο 80′ ο Μιλιώτης χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα της Κατερίνης, κόντρα σε ένα από τα φαβορί του για την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα

Σάββατο 6/11

Ολυμπιακός Β’ – ΠΑΟΚ Β’ 3-1
Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός Βόλου 2-2

Kυριακή 7/11

Απόλλων Λάρισας – Τρίκαλα 3-3
Ηρακλής – Νίκη Βόλου 0-0
Βέροια – Αλμωπός Αριδαίας 1-0
Απόλλων Πόντου – Καβάλα 
Αναγέννηση Καρδίτσας – Θεσπρωτός 1-0
Πιερικός – Ξάνθη 1-1

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ