Πέρασε και από την Άρτα η Κηφισιά, σπουδαίο διπλό του Αιγάλεω στην Ζάκυνθο

Πέρασε και από την Άρτα η Κηφισιά, σπουδαίο διπλό του Αιγάλεω στην Ζάκυνθο

Η Κηφισιά επικράτησε με 2-0 του Καραϊσκάκη μέσα στην Άρτα και συνέχισε το νικηφόρο σερί της μετά και την νίκη επί του Παναθηναϊκού Β' στην πρεμιέρα, το Αιγάλεω πήρε σπουδαίο διπλό μέσα στην Ζάκυνθο.

Η Κηφισιά έκανε το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα, μετά την επικράτηση στην πρεμιέρα σε βάρος του Παναθηναϊκού Β’. Η ομάδα των βορείων προαστίων επιβλήθηκε 2-0 του Καραϊσκάκη στην Άρτα.

Στο 23ο λεπτό η Κηφισιά άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντοριβάλ, ενώ προτού ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, στο 39ο λεπτό ο Καραγκούνης έκανε το 2-0 για την ομάδα των βορείων προαστίων, το οποίο ήταν και τελικό αποτέλεσμα.

Το πρώτο του τρίποντο για φέτος και μάλιστα εκτός έδρας πανηγύρισε στην Ζάκυνθο το Αιγάλεω. Η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη μπήκε καλύτερα στο ματς από την Ζάκυνθο, χωρίς όμως να έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους στην αντίπαλη εστία.

Στο 15ο λεπτό το Αιγάλεω κατάφερε να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά του Αρναρέλλη. Στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης το Αιγάλεω έχασε σπουδαία ευκαιρία για να κάνει το 2-0, όμως το πλασέ του  Σαμπανίδη αποκρούστηκε από τον Πατσογιώργο.

Αποτελέσματα Super League 2

ΟΦ Ιεράπετρας- Καλλιθέα 1-2

Καραϊσκάκης – Κηφισιά 0-2

Nίκη Βόλου – Βέροια 2-2

Ζάκυνθος – Αιγάλεω 0-1

ΠΑΟΚ Β’ – Πανσερραϊκός 1-1

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ