Ποιο κανάλι θα δείξει το Ολυμπιακός Β’ – ΑΕΛ

Ποιο κανάλι θα δείξει το Ολυμπιακός Β’ – ΑΕΛ

Οι Ερυθρόλευκοι το μεσημέρι του Σαββάτου (20/11, 15:00) θα υποδεχθούν την ΑΕΛ στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη για την 3η αγωνιστική της Superleague 2, σε ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το One Channel.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού Β’ ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΛ στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη (20/11, 15:00), για την 3η αγωνιστική της Superleague 2. Οι Ερυθρόλευκοι, οι οποίοι το προηγούμενο Σαββατοκύριακο δεν αγωνίστηκαν καθώς το ματς με τα Τρίκαλα αναβλήθηκε λόγω των υποχρεώσεων που είχαν 6 παίκτες τους με τις εθνικές ομάδες, επιστρέφουν στη δράση και θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους.

Οι Πειραιώτες την πρώτη αγωνιστική είχαν κερδίσει με 3-1 τον ΠΑΟΚ Β’ και απέναντι στην ΑΕΛ, σε μια από τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της αγωνιστικές, θέλουν να κάνουν το «2 στα 2» στο φετινό πρωτάθλημα. Ένα σπουδαίο ματς ανάμεσα στον Ολυμπιακό Β’ και μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της χώρας, που έχει ως στόχο την επιστροφή στη Superleague.

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, το οποίο οι οπαδοί του Ολυμπιακού, οι φίλοι της ΑΕΛ, αλλά και εν γένει οι λάτρεις του ποδοσφαίρου, θα μπορέσουν να το παρακολουθήσουν ζωντανά από το One Channel. Ο αγώνας, που θα ξεκινήσει το μεσημέρι του Σαββάτου στις 15:00, θα μεταδοθεί ζωντανά από το One Channel, το οποίο είχε δείξει και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ Β’.

Αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι που δίνει στον Ρέντη ο Ολυμπιακός Β’, καθώς το ματς με τον Δικέφαλο του Βορρά είχε πραγματοποιηθεί στο «Ελ Πάσο» της Καλλιθέας. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Παναγιώτης Κουκούλας από τον σύνδεσμο της Λέσβου, ενώ βοηθοί του θα είναι η Μαρία Δέτση (Αθήνας) και ο Μιχαήλ Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ