Super League 2 – Ξεχωρίζουν τα παιχνίδια Καλαμάτα – Παναθηναϊκός Β’ και ΑΕΚ Β΄ – Καραϊσκάκης

Super League 2 – Ξεχωρίζουν τα παιχνίδια Καλαμάτα – Παναθηναϊκός Β’ και ΑΕΚ Β΄ – Καραϊσκάκης

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Καλαμάτα εκτός έδρας με στόχο την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ η ΑΕΚ θέλει να κάνει το 3Χ3 κόντρα στον Καραϊσκάκη.

Σήμερα Σάββατο (20/11) ανοίγει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2. Όλες οι αναμετρήσεις αρχίσουν στις 15:00 εκτός από το παιχνίδι Ηρόδοτος – Ζάκυνθος που είναι προγραμματισμένο για τις 18:00.

Στο νότιο όμιλο ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται εκτός έδρας με την Καλαμάτα και ψάχνει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα μετά από τις δύο ήττες στις δύο πρώτες αγωνιστικές από την Κηφισιά και την ΑΕΚ αντίστοιχα. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» Γιάννης Βονόρτας δεν θα έχει στην διάθεσή του 4 ποδοσφαιριστές οι οποίοι ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών.

Από την άλλη πλευρά η Καλαμάτα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ηττήθηκε από την ΑΕΚ με 1-0 ενώ την 2η αγωνιστική είχε ρεπό και απέναντι στον Παναθηναϊκό ψάχνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ έχει πιο εύκολο έργο καθώς αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Καραϊσκάκη Άρτας και μετά από τις δύο συνεχόμενες νίκες κόντρα σε Καλαμάτα και Παναθηναϊκό πηγαίνει με ανεβασμένη ψυχολογία στο παιχνίδι προκειμένου να κάνει το 3 στα 3 στο πρωτάθλημα. Η ομάδα της Άρτας μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές μετράει μία νίκη και μία ήττα.

Στο βόρειο όμιλο το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ηρακλή και τον ΠΑΟΚ στο Καυταντζόγλειο με τις δύο ομάδες να αναζητούν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Ολυμπιακός έχει πιο εύκολο έργο καθώς αντιμετωπίζει η εντός έδρας την Λάρισα και θέλει να κάνει την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα καθώς την 2η αγωνιστική είχε ρεπό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας:

ΑΕΚ Β – Καραϊσκάκης Άρτας
Αιγάλεω – ΟΦ Ιεράπετρας
Επισκοπή Αστέρας Βλαχιώτη
Ηρακλής – ΠΑΟΚ Β
Καλαμάτα – Παναθηναϊκός Β
Κηφισιά – Εργοτέλης
Λεβαδειακός – Χανιά
Ολυμπιακός – ΑΕΛ
Πανσερραϊκός – Τρίκαλα
Ηρόδοτος – Ζάκυνθος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ