Ολυμπιακός Β’ – ΑΕΛ 1-0: Κωστή και 2 στα 2…

Ολυμπιακός Β’ – ΑΕΛ 1-0: Κωστή και 2 στα 2…

Με γκολ του Κωστή, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 της ΑΕΛ στον Ρέντη και πέτυχε τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στη Superleague 2.

Με πρωταγωνιστή τον Ιωάννη Κωστή, ο οποίος πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, ο Ολυμπιακός Β’ επικράτησε στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη της ΑΕΛ με 1-0 για την 3η αγωνιστική της Superleague  2 και έκανε το «δύο στα δύο» στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι Ερυθρόλευκοι είχαν επικρατήσει στην πρεμιέρα του ΠΑΟΚ Β’ με 3-1, ενώ το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής με τα Τρίκαλα είχε αναβληθεί λόγω των υποχρεώσεων που είχαν με την εθνική ομάδα οι διεθνείς των Πειραιωτών.

Σήμερα, η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην ΑΕΛ, με τον Ιωάννη Κωστή στο 79’ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Θεοδωρόπουλου και να δίνει στον Ολυμπιακό Β’ τη δεύτερη νίκη του στη φετινή Super League 2.

Ο Ολυμπιακός Β’ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, επέβαλε την ρυθμό του και είχε τον απόλυτο έλεγχο στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού. Οι ερυθρόλευκοι είχαν την κατοχή, ωστόσο η άμυνα της ΑΕΛ δεν τους επέτρεψε στα πρώτα λεπτά να φτιάξουν κάποια καλή στιγμή.

Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα ωστόσο κατάφερε να δημιουργήσει την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα. Ωραία ανάπτυξη από τα δεξιά, ο Νίκολιτς έκανε το γύρισμα μέσα στην περιοχή, με τον Μαρίνο να μην έρχεται σε επαφή με την μπάλα για μερικά εκατοστά, χάνοντας έτσι μοναδική ευκαιρία για να δώσει το προβάδισμα στον Ολυμπιακό Β’.

Η ομάδα της Λάρισας απάντησε λίγα λεπτά αργότερα όταν ο Νικολιάς βρήκε χώρο και σούταρε, χωρίς ωστόσο να βάζει… δύσκολα στον Τζολάκη, ο οποίος φώναξε «παρών» και στην επόμενη καλή στιγμή του επιθετικού της ΑΕΛ. Αυτή ουσιαστικά ήταν και η τελευταία φορά που οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βρουν χώρο απέναντι στον Ολυμπιακό Β’, ο οποίος είχε τον απόλυτο έλεγχο μέχρι και το σφύριγμα για την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος, οι δυο ομάδες μπήκαν νωθρά, με την πρώτη ευκαιρία να έρχεται στο 59΄. Μετά από επέλαση του Μπα, η μπάλα κατέληξε στον Νίκολιτς. Ο παίκτης του Ολυμπιακού επιχείρησε καλό σουτ, με τον γκολκίπερ της ΑΕΛ να μπλοκάρει.

Οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν την απόδοση τους. Στο 73ο λεπτό, ο Κίτσος σούταρε με το αριστερό, με τον Θεωδορόπουλο να μπλοκάρει. Τρία λεπτά αργότερα, ο Σουρλής έκανε μια πολύ καλή ενέργεια, φτάνοντας στη περιοχή της ΑΕΛ , η μπάλα κατέληξε στον Κωστή ο οποίος σούταρε άστοχα.

Στο 77΄ο λεπτό, ο Τζολάκης έκανε τρομερή επέμβαση και αμέσως μετά, ήρθε το γκολ για τον Ολυμπιακό Β’. Ο Ξενιτίδης κατέβηκε προς την περιοχή της ΑΕΛ, έδωσε τη μπάλα στον Μπα, ο οποίος τροφοδότησε τον Κωστή. Ο Κωστή, σούταρε, νικώντας τον Θεωδορόπουλο για το 1-0.

Η ομάδα του Ιμπαγάσα πίεσε και για δεύτερο γκολ, με τον Κίτσο να χάνει καλή ευκαιρία στο 88ο λεπτό. Ο Ολυμπιακός Β’  διατήρησε το υπέρ του σκορ μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα, κάνοντας το 2/2 στην Super League 2.

Συνθέσεις:

Ολυμπιακός Β’: Τζολάκης, Κινκουέ, Ξενιτίδης, Μπαγκαλιάνης, Αποστολόπουλος, Σουρλής, Σαπουντζής (46′ Μαυρουδής), Νίκολιτς, Μαρίνος (64′ Κίτσος), Βοΐλης (64′ Κωστή), Μπα (90+1 Ντόη)

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος (85′ Θ. Παπαγεωργίου), Ομάρ, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Κ. Παπαγεωργίου (85′ Γρηγορόπουλος, Κολομπίνο, Μαυριάς, Συμελίδης (60′ Ακούνια), Νικολιάς (75′ Ταχάρ), Όγκμποε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ