Οφρυδόπουλος – «Κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο»

Οφρυδόπουλος – «Κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ΑΕΚ Β' στη Ρόδο εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το ματς ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

Η ΑΕΚ Β’ πέρασε και από τη Ρόδο με το 1-0 επί του Διαγόρα και συνέχισε την εξαιρετική της πορεία στη Super League 2. Στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα που είχε η ομάδα του και στάθηκε στις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν οι «κιτρινόμαυροι».

Όσα είπε ο Οφρυδόπουλος:

«Σήμερα παίξαμε απέναντι σε μια πολύ καλή, δυνατή και έμπειρη ομάδα, η οποία το τελευταίο διάστημα έχει συγκεντρώσει πολλούς βαθμούς και έχει καλή αγωνιστική εικόνα. Στο πρώτο τέταρτο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Και οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά για να διεκδικήσουν την νίκη. Νομίζω ότι από το 15’ και έπειτα εμείς πήραμε την κατοχή, είχαμε εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και νομίζω ότι μέχρι και το τέλος κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο.

Είχαμε δύο δοκάρια, δυο τετ α τετ, πολλές ευκαιρίες και στο τέλος ανταμειφθήκαμε κερδίζοντας τον αγώνα. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας, γιατί πραγματικά και προσπάθησαν και έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο. Ό,τι καλό έχουμε κάνει έως τώρα είναι αποτέλεσμα της συνολικά καλής εικόνας μας μέσα στο γήπεδο.

Έχουμε παίξει πέντε αγώνες και ακόμη και σε γήπεδα που ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι καλός, σήμερα ήταν αξιοπρεπέστατος, έχουμε προσπαθήσει να παίξουμε με το δικό μας στιλ παιχνιδιού. Αυτό το στιλ παιχνιδιού, η αυτοπεποίθηση, το κράτημα της μπάλας, η πίεση, ο ρυθμός και στην άμυνα και στην επίθεση μας δίνουν και τους βαθμούς και την ατομικά καλή εικόνα των παικτών μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ