Eργοτέλης – Παναθηναϊκός Β’ 1-0

Eργοτέλης – Παναθηναϊκός Β’ 1-0

Ο Εργοτέλης πήρε μια σπουδαία νίκη με 1-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό Β' στο Παγκρήτιο σε ένα παιχνίδι που έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή.

Σπουδαία νίκη για τον Εργοτέλη κόντρα στον Παναθηναϊκό Β’ για την 6η αγωνιστική της Super League 2, με τους Κρητικούς να επικρατούν με 1-0 σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή. To μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 14ο λεπτό με ένα φοβερό σουτ του νεαρού Χρήστου Βουτσά έξω από την μεγάλη περιοχή.

Ο Εργοτέλης μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση στα πρώτα λεπτά και έδειξε πως από την αρχή ήθελε να πάρει τη νίκη. Μόλις στο 14ο λεπτό του αγώνα ο Εργοτέλης άνοιξε το σκορ. Πιο συγκεκριμένα ο Βουτσάς μετά από λάθος του Χατζηθεοδωρίδη εξαπέλυσε ένα τρομερό σουτ έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Χρηστογιώργου.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να ανεβάσει τον ρυθμό του χωρίς ωστόσο να καταφέρει να απειλήσει την εστία των γηπεδούχων. Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους ο Εργοτέλης έφτασε μία ανάσα από το 2-0 με τον Μπουτσακη, ο οποίος δεν κατάφερε να τελειώσει σωστά τη φάση.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς ήταν πιο ισορροπημένο με τον Παναθηναϊκό να ανεβάζει ρυθμό αλλά να μην καταφέρνει να απειλήσει την εστία του Εργοτέλη.

Λιγοστές ήταν αξιόλογες φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο καθώς το ματς διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή και αυτό επηρέασε αρκετά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών ώστε να να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο.

Έτσι το 1-0 έμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης με τον Εργοτέλη να παίρνει ένα σπουδαίο τρίποντο και να επιστρέφει στις νίκες.

Εργοτέλης (Μπαδήμας): Τσέλιος, Ντουμάνης, Σερβιλάκης (87′ Μποζατζίδης), Σαρρής, Μίκο, Μπουτσάκης (80′ Νεράλ), Βουτσάς, Πέϊος, Κωστανάσιος, Κούατενγκ (68′ Κοκκίνης), Κόνρααντ (87′ Πατρινός)

Παναθηναϊκός Β’ (Βονόρτας): Χριστογεώργος, Τουρκοχωρίτης, Σένκεφελντ (69′ Ρόμπι), Αντωνιου, Χατζηθεοδωρίδης, Θεοχάρης (78′ Τσιριγώτης), Ηλιαδης (69′ Μαρτίνης), Μαραθωνίτης (60′ Κρυπαράκος), Αθανασακόπουλος, Σαρδέλης, Σέχου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ