Ολυμπιακός Β’ – Πανσερραϊκός 2-1 – Προελαύνει ο Ολυμπιακός Β’ (vid)

Ολυμπιακός Β’ – Πανσερραϊκός 2-1 – Προελαύνει ο Ολυμπιακός Β’ (vid)

Οι Ερυθρόλευκοι συνεχίζουν την εντυπωσιακή τους πορεία στη Superleague 2 – Με γκολ των Κωστή (30’) και Βοΐλη (52’) επικράτησαν με 2-1 του Πανσερραϊκού στο Καραϊσκάκη και πέτυχαν την 3η νίκη τους σε 4 παιχνίδια - Αήττητη ομάδα του Αριελ Ιμπαγάσα.

Μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα της Superleague 2 πέτυχε ο Ολυμπιακός Β’, με την ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα να επικρατεί στο Καραϊσκάκη με 2-1 του Πανσερραϊκού, για την 6η αγωνιστική.

Οι Ερυθρόλευκοι συνεχίζουν αήττητοι, αφού μετά τον ΠΑΟΚ Β’ (3-1) και την ΑΕΛ (1-0), κέρδισαν και τον Πανσερραϊκό (2-1), με τους Πειραιώτες να φτάνουν τους 10 πόντους σε τέσσερις αναμετρήσεις (3-1-0) και να βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η δεύτερη Ξάνθη έχει 13 βαθμούς με ένα ματς περισσότερο και η πρωτοπόρος Βέροια 14 με δύο παιχνίδια περισσότερα. Από την άλλη, ο Πανσερραϊκός υπέστη την δεύτερη ήττα του στο φετινό πρωτάθλημα και βρίσκεται στην 13η θέση, με έξι πόντους.

*Θυμηθείτε ΕΔΩ τη live εξέλιξη της αναμέτρησης.

Ο Ολυμπιακός Β’ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης πήρε τα ηνία του αγώνα. Στο 28’ η πίεση των Ερυθρόλευκων έφερε αποτέλεσμα, με τον Βασίλη Σουρλή να κερδίζει πέναλτι. Μια αυστηρή απόφαση, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται. Ο Ιωάννης Κωστή ανέλαβε την εκτέλεση, δεν λάθεψε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καβουσάκη για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 44’ με σουτ του Παπαβασιλείου, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση. Ετσι, το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό Β’ μπροστά στο σκορ με 1-0.

Ο,τι δεν κατάφερε ο Παπαβασιλείου ένα λεπτό πριν το φινάλε του ημιχρόνου, το έκανε δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Μαρσιόνι. Στο 47′ ο μεσοεπιθετικός του Πανσερραϊκού με συρτό σουτ νίκησε τον Στουρνάρα και έφερε στα ίσια το παιχνίδι.

Η απάντηση των Ερυθρόλευκων, ωστόσο, ήταν άμεση, με τον Αλέξανδρο Βοΐλη στο 50’ να εκμεταλλεύεται το λάθος του Καβουσάκη και σε κενή εστία να κάνει το 2-1. Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο Ολυμπιακός Β’ ήλεγξε το παιχνίδι, δεν απειλήθηκε καθόλου και έφτασε  στη νίκη με 2-1. Την τρίτη σε τέσσερα παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα.

Ολυμπιακός Β’: Στουρνάρας, Κινκουέ, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Νίκολιτς, Μαρίνος (80′ Τσέλιος), Βοΐλης (89′ Ντόη), Κίτσος, Κωστή (74′ Λιάτσος), Σουρλής

Πανσερραϊκός: Καβουσάκης, Ζέρης, Κρητικός (72′ Τσιμίκας), Ανάκογλου, Κανίς, Γιανναράκης, Κουκόλης, Μαρτσιόνι, Πίντο (57′ λ.τ Φουάσης), Μέσσι (57′ Κόντσι), Παπαβασιλείου (72′ Έππας).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ