Ξενιτίδης – «Επικίνδυνος ο αγωνιστικός χώρος, χαιρόμαστε που φεύγουμε υγιείς»

Ξενιτίδης – «Επικίνδυνος ο αγωνιστικός χώρος, χαιρόμαστε που φεύγουμε υγιείς»

Ο μέσος του Ολυμπιακού Β’ μετά το 0-0 με τα Τρίκαλα, χαρακτήρισε κάκιστο και επικίνδυνο τον αγωνιστικό χώρο, ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του που έφυγαν άπαντες υγιείς από αυτό το γήπεδο.

Στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου των Τρικάλων στάθηκε ο Γιώργος Ξενιτίδης, μετά το 0-0 του Ολυμπιακού Β’ με την τοπική ομάδα, στον εξ αναβολής αγώνα της 2ης αγωνιστική της Superleague 2.

Ο μέσος των Πειραιωτών στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του παιχνιδιού τόνισε ότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν κάκιστος και επικίνδυνος για τους παίκτες, με τον νεαρό άσο να εκφράζει την ικανοποίησή του που έφυγαν άπαντες υγιείς από αυτό το γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το 0-0 και το κακό τερέν: «Το δύσκολο ήταν σε κακή κατάσταση και ήταν επικίνδυνο για τους παίκτες. Όλοι τα δώσαμε όλα και εμείς και τα Τρίκαλα. Έγιναν πολλές μονομαχίες και αξίζουν πολλά μπράβο στα παιδιά. Χαιρόμαστε τουλάχιστον που φεύγουμε όλοι υγιείς από αυτό το γήπεδο».

Για το αήττητο: «Συνεχίζουμε αήττητοι και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό να συνεχιστεί η πορεία. Δεν χαιρόμαστε με τις ισοπαλίες, αλλά όταν ένα παιχνίδι δεν μπορούμε να το κερδίσουμε καλύτερα να μην το χάσουμε. Μπράβο και στα Τρίκαλα, έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ