Τρίκαλα – Ολυμπιακός Β’ 0-0: Ολα μηδέν σε γήπεδο καρμανιόλα

Τρίκαλα – Ολυμπιακός Β’ 0-0: Ολα μηδέν σε γήπεδο καρμανιόλα

Σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο και επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών, ο Ολυμπιακός Β’ ήρθε ισόπαλος 0-0 με τα Τρίκαλα, στον εξ αναβολής αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής της Superleague 2.

Σε ένα παιχνίδι που επισκιάστηκε από τον τραγικό αγωνιστικό χώρο, ο Ολυμπιακός Β’ ήρθε ισόπαλος 0-0 με τα Τρίκαλα, στον εξ αναβολής αγώνα της 2ης αγωνιστικής της Superleague 2.  Οι Πειραιώτες έμειναν όρθιοι στη θεσσαλική πόλη και παρέμειναν αήττητοι στο φετινό πρωτάθλημα, παρότι κλήθηκαν να παίζουν σε ένα γήπεδο – καρμανιόλα. Με αυτή την ισοπαλία ο Ολυμπιακός Β’ έφτασε τους 11 βαθμούς σε 5 παιχνίδια και είναι στην τρίτη θέση, ενώ τα Τρίκαλα βρίσκονται στην 11η θέση με 7 πόντους.

Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο,  αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ την υπεροχή της. Στο δεύτερο ημίχρονο τα Τρίκαλα ισορρόπησαν το παιχνίδι. Στο 66’ ακυρώθηκε γκολ των γηπεδούχων για οφσάιντ του Παρέδες, ενώ στο 82’ ο Κουσκουνάς από θέση βολής σούταρε ψηλά έξω. Τρία λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός Β’ ζήτησε για πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Βοΐλη, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 0-0.

Τρίκαλα (Αμπέντε): Σεντουριόν, Σανδραβέλης, Νιάρος, Παρέδες, Ριζογιάνης, Ρεκίν, Μπαξεβάνος, Κουσκουνάς, Πέλκας (62′ Αουντίνο), Ευθυμίου και Χειρίτραντας (62′ Ελευθεριάδης).

Ολυμπιακός Β’ (Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Κινκουέ, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Λιάτσος (73′ Τσέλιος), Νίκολιτς, Μαρίνος (66′ Κίτσος), Βοΐλης, Ντόη και Κωστή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ